Gigi Becali s-a retras la mănăstire. Patronul FCSB vrea să se curețe de păcate înainte de Paște

Gigi Becali a decis să se retragă la mănăstire în prima săptămână a Postului Paștelui, cu speranța că se va curăța de păcate înaintea marii sărbători a creștinătății.

21 mart. 2024, 15:01
Gigi Becali s-a retras la mănăstire. Patronul FCSB vrea să se curețe de păcate înainte de Paște
Gigi Becali s-a retras la mănăstire. Patronul FCSB vrea să se curețe de păcate înainte de Paște

Gigi Becali se ține departe de polemici în această perioadă și s-a desprins total de ceea ce se întâmplă în fotbal. Președintele Consiliului de Administrație al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit locul în care e plecat miliardarul, dar și faptul că nu au luat legătura nici telefonic.

Citește și: Gigi Becali, un nou gest scandalos. De ce a aruncat cu un măr după un comentator TV

Gigi Becali s-a retras la mănăstire

Postul Paștelui a început pe 18 martie și se va încheia pe 4 mai, pe 5 fiind sărbătorit Paștele. De când a început perioada de post, Gigi Becali e la mănăstire, acolo unde va sta toată săptămâna.

Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei Rapid, a răbufnit la adresa FCSB, iar replica a fost dată de Mihai Stoica, fără ca Gigi Becali să intervină în scandal. MM i-a răspuns dur lui Șucu, spunând că acesta este încă novice în ceea ce privește fotbalul.

„Gigi e plecat la o mănăstire și săptămâna asta va sta acolo. Are semnal, dar nu am vorbit. Ce anvergură are? Abia a venit în fotbal! Ar trebui cineva să îi spună lui Șucu că noi n-am mai câștigat titlul din 2015. El crede că făceam înțelegeri să luam campionatul? E în eroare peste eroare! Cum credeți că cineva poate discuta o astfel de chestie cu Gigi?”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Mihai Stoica a mai menționat pentru sursa citată și faptul că FCSB nu se va adresa instanței în cazul lui Dan Șucu: „Nu cred că am făcut vreodată în istoria noastră, din 2003, să zicem așa, lucruri de genul. Oricine poate spune orice. Să ajungi să îl dai în judecată pe Șucu pentru ce? Era o chestie deontologică pentru cei care l-au intervievat”.

Afaceristul a comentat și despre transferurile lui Baba Alhassan și Luis Phelipe la FCSB, dar și despre mutarea lui Marius Ștefănescu de la Sepsi la FCB, iar MM a replicat: „Aveam o părere bună. Nu mi-a venit să cred că a spus asemenea chestii care îl incriminează. E șocant, nu înțeleg. El spune că noi încălcăm regulamentul pentru că am discutat cu Baba Alhassan”.

Lupta pentru titlu de campioană a României e încinsă. FCSB conduce după prima etapă a play-off-ului cu 35 de puncte, pe locul doi e Universitatea Craiova, cu 28 de puncte, iar Rapid e pe locul trei, la egalitate de puncte cu formația olteană.

Citește și: CTP dezvăluie de ce a vrut Gigi Becali să-l bată în 2001. „Era să-mi dea cu o scrumieră în cap”