Gigi Becali, gest incredibil pentru sute de copii din Africa: „Am construit acolo o mănăstire”

Gigi Becali a făcut un gest incredibil pentru sute de copii din Uganda, Africa. Omul de afaceri a construit acolo o mănăstire, unde îi ajută pe localnici. Latifundiarul din Pipera este cunoscut pentru actele sale de caritate, pe care le-a făcut de-a lungul timpului, atât pentru oamenii din ţară, cât şi pentru străini.

30 dec. 2020, 16:39
Gigi Becali, gest incredibil pentru sute de copii din Africa: „Am construit acolo o mănăstire”

Gigi Becali, gest incredibil pentru sute de copii din Africa. În perioada în care a refuzat aparitiile publice, patronul FCSB a definitivat construcţia unei mănăstiri ortodoxe în Uganda. Acolo are în grijă sute de copii, cărora le asigură hrana.

Citeşte şi: George Simion îl contrazice pe Gigi Becali: Nu ne-a dat nimic. Face confuzie!

Gigi Becali, gest incredibil pentru sute de copii din Africa

Mie nu poți să-mi spui că zic ‘ăla negru’. Că eu tot ‘ăla negru’ spun. La mine nu ai cum să spui că e discriminare, că eu am făcut în Uganda…

Am acolo sute de copii cărora le dau de mâncare. Am mănăstire acolo. Deci n-ai cum să zici că am ură de rasă, când eu le dau mâncare copiilor. Sunt sute de copii pe care-i hrănesc. Sunt creștinați acolo, îi botează. Fac misiune acolo„, a dezvaluit Becali pentru Sport.ro.

Uganda e una dintre cele mai sărace ţări din lume. Ţara are o populaţie de 43 de milioane de locuitori şi e în frământări politice de zeci de ani. Doar un sfert din populaţie are acces la electricitate.

De ce nu se vaccinează Gigi Becali împotriva COVID-19

Gigi Becali a mărturisit, într-un interviu la România TV, că nu se va vaccina împotriva COVID-19. Milionarul a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru România TV despre pandemie și tratamentul pentru infecţia cu coronavirus.

Citeşte şi: Lider politic influent salvat de Gigi Becali de la amante: „I-am zis să nu te uiți la ele. Dacă te uiți, nu poți”

Nu mai scăpăm niciodată de asta, de virusul ăsta. A fost creat virusul. Nu stiu cine, l-a creat oamenii lui (ai Dracului – n.red). Eu nu-mi fac vaccinul niciodata! Niciodata! Nu mi-l fac de-as sti ca mor pe loc! Si stii de ce? Pentru ca odata cu vaccinul, imi baga placheta.

Placheta aia cu 666! Diavolul! Satana! Necuratul! Ca acum nu mai au doar 5G, au ajuns la 9G! Si fac si 10G, ca e lumea plina de pacat! Cand iti face vaccinul, vine si cu cipul – ti-l baga in mana sau la ceafa. Zice ca trebuie sa stie ce-ai avut, ce vaccin ti-a facut.”, a spus Gigi Becali la România TV.

Patronul FCSB a spus că nu face propagandă anti-vaccin la TV, dar că „eu nu fac (vaccinul n.red.). Dacă pui capul aici pe buturugă tai capul cu barda, întinde mâna faci vaccin! Bă taie capul, dar vaccin nu fac”.