Lider politic influent salvat de Gigi Becali de la amante: „I-am zis să nu te uiți la ele. Dacă te uiți, nu poți”

Gigi Becali se caracterizează ca fiind un om apropiat de biserică, cu respect pentru familie. Tocmai de aceea a povestit cum l-a vindecat el pe un politician de desfrânare prin post și rugăciune. 

RomaniaTV.net
26 dec. 2020, 09:31
Lider politic influent salvat de Gigi Becali de la amante: „I-am zis să nu te uiți la ele. Dacă te uiți, nu poți”

Un lider politic influent a fost luat de Gigi Becali de la amante. Milionarul a povestit cum l-a vindecat el pe un politician de desfrânare prin post și rugăciune.

Citeşte şi: Gigi Becali a plâns în seara de Crăciun la TV: „Sunt momente când îmi dau lacrimile!”

„A venit unu aici, mi-a adus icoana aia, costă vreo 7-10.000 euro. E o persoană importantă, nu e publică, dar are putere, are funcție. Zice: „eu, meseria mea, trăiesc, am multe femei”. Și când am văzut crucea nu-mi mai plăcea de nevasta mea și eu în fiecare zi câte o femeie.. Am început încet, încet să mă liniștesc. Eu vreau să te iubesc pentru că mi-ai adus liniștea în casă, dar nu m-am lecuit de curvăsăreală. Și-am zis: „Mă iubești?” A zis „da”. „Dar dacă mă iubești faci ce zic eu? Uite începe postul, aici a fost. 40 de zile nu ai voie să faci desfrânare 40 de zile.. dar te las cu nevasta, dar cu altă femeie să nu umbli”. Acum se duce la biserică în fiecare duminică. „Ce ai făcut, nea Gigi! E greu rău de tot, dar ce să fac?” Uite cum să faci iei o icoană cu Maica Domnului și când îți vin nebuniile în cap îl părăști pe drac că el îți bagă în cap și-l pârăști. Şi aşa a făcut. Şi a zis „Uite și când stau la birou vin femeile și mă uit la Maica Domnului”. I-am zis să nu te uiți la ele, dacă te uiți nu poți „, a povestit Gigi Becali într-un interviu la România TV.

Citeşte şi: Gigi Becali și legătura lui cu partidul AUR: „Îmi zicea mama să-i votez, știa despre ei de la oamenii din biserică”. Ce  spune despre USR, Cioloş şi Iohannis

 

Gigi Becali și legătura lui cu partidul AUR: „Îmi zicea mama să-i votez, știa despre ei de la oamenii din biserică”. Ce  spune despre USR, Cioloş şi Iohannis

Gigi Becali a făcut o analiză a politicii românești, după alegerile Parlamentare. Becali a spus că s-a întristat că a câştigat USR „pentru că au puterea dracească”. Despre AUR a aflat de la mama lui, care „vorbea cu oamenii de la biserică”.

„Singura durere e că a câștigat USR-ul. Dar a fost și o bucurie că nu a câștigat așa mult cât se credea pentru că ăștia de la USR au putere drăcească. Partidul are o mică tentă drăcească. Este un partid care e format de draci, cu legalizarea drogurilor. Vorbeam acum câțiva ani de neo-marxiști… Ăștia sunt ei acum. Sunt contra Bisericii. USR este dracul neamului românesc! Este îndrăcirea neamului românesc!

Îmi zicea mama să votez AUR. Eu habar nu aveam ce este AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Eu habar nu avem, că nu știam despre ce este vorba. Sunt oameni din biserică. După aia am auzit: Claudiu Târziu. Dar eu le-am dat sediu aici la mine, la Partidul Noua Generație (n.r- fostul partid al lui Becali) au sediul. Nu știam, că le-am dat un sediu cu doi ani în urmă să facă un sediu nu știu dacă la partid că el mi-a spus mie, jurnalistul, că vrea să facă partidul ăsta și am spus pe mine nu mă mai interesează politica și am văzut și m-am bucurat că au câștigat ei. De ce ? Să spun de ce. L-am văzut pe președintele partidului că a zis «Suntem tineri. Ascultăm și vrem să căpătăm experiență». Președintele lor a zis clar «Dacă unul pleacă la alt partid, Dumnezeu îl va vedea. Dacă ne trădează, Dumnezeu vede trădarea». Ăla e un om credincios.

Și AUR are pe unul pe care voia să-l pună prim ministru. Mi-a plăcut de el, e foarte deștept. El spune ce am spus eu acum ceva timp. Că noi suntem sclavi moderni pentru că miliardarii ne comandă și facem ce vor ei. Tot ce muncim e pentru ei. Dar eu sunt liber pentru că sunt cu Hristos”, a declarat Gigi Becali.