Gigi Becali i-a dăruit lui George Simion 2.000 kg de brânză pentru nuntă: „Invitaţii vor mânca mămăliguţă cu brânză şi se vor delecta cu muzică interpretată de Phoenix, Sava Negrean Brudaşcu, Sofia Vicoveanca”

George Simion a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru nuntă. La evenimentul care va avea loc pe 27 august şi-au anunţat participarea nu mai puţin de 15.000 de români. Gigi Becali a sărit în ajutorul liderului AUR cu... 2.000 kg de brânză.

08 aug. 2022, 23:45
Gigi Becali i-a dăruit lui George Simion 2.000 kg de brânză pentru nuntă: „Invitaţii vor mânca mămăliguţă cu brânză şi se vor delecta cu muzică interpretată de Phoenix, Sava Negrean Brudaşcu, Sofia Vicoveanca”

Gigi Becali nu avea cum să rămână indiferent la nevoile liderului AUR, aşa că i-a sărit în ajutor cu ce-a putut. În cazul ăsta, cu 2.000 kg de brânză cu care George Simion să hrănească cele 15.000 de guri care se vor bucura alături de el la cel mai important eveniment din viaţa lui.

Tocmai am plecat de la dl Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză.  Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ. Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta, va fi Phoenix, va fi Sava Negrean Brudaşcu, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ, am şi nişte lăutari din bucureşti, taraful lui Viorel Pană„, a dezvăluit george Simion în emisiunea moderată de Ionuţ Cristache.

@dorin88888888♬ sunet original – dorin88888888

Gigi Becali i-a dăruit lui George Simion 2.000 kg de brânză pentru nuntă

George Simion a dat mai multe detalii despre participarea la nuntă în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Vom avea doua tone de branza pentru mamaliguta cu branza. Ne ajuta multi din apropiatii nostri, iar domnul Becali este un om patriot si credincios, ne ajuta si el. Va veni doar la cununia religioasa, dansul nu mai merge de mult la petreceri. Ciobanii din Polovragi ne vor ajuta cu berbecuti, sa facem la protap, vom mai avea sarmale.

Citeste si Spectacol cu George Simion şi ÎPS Teodosie. Au cântat cu patos, alături de enoriaşi, cântecul patriotic „Treceți, batalioane române, Carpații!” VIDEO

Rugaminte mare-mare este sa se inregistreze toata lumea pe site, pe GeorgeSimion.ro, pentru a putea avea bratara de acces. Inscrierile se fac pana in 20 august, dar vrem sa stim cine intra, pentru ca avem informatii ca vor sa vina oameni de-ai lui Virgil Popescu.

O sa cante Sava Negrean Budeanu, Sofia Vicoveanca, Phoenix, multa muzica aromână. Noi avem experienta organizarii, este totul calculat, balotii sunt instalati, sa avem vreme buna si sa fim sanatosi. Si daca ploua, ne racoreste, ca in august avem problema cu caldura.

Darul nu este obligatoriu, daca cineva vrea, il redirectionam sa faca o donatie pentru spitalul mobil pe care vrem sa-l facem, sa ajunga in toate colturile tarii. O sa aiba dotari de cateva sute de mii de euro, aparate de oftalmologie, de stomatologie etc, si vom merge cu el prin Romania.N-am nicio problema, trec toate darurile in declaratia de avere”, a explicat George Simion.

Citeste si Surpriză de proporţii la nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. De ce au renunţat la dansului mirilor