Gigi Becali I-A ŞOCAT pe norvegieni. „Corupţie, răpire, fraudă şi blaturi!”

Gigi Becali este personajul zilei in Norvegia. Jurnalistii de la Drammen Tidende au publicat un articol in ziarul de marţi despre controversele din jurul lui Gigi Becali. Concluzia: Gigi Becali se afla in inchisoare pentru "coruptie, rapire, frauda si aranjamente pe teren".

RomaniaTV.net
15 iul. 2014, 20:08
Gigi Becali I-A ŞOCAT pe norvegieni. „Corupţie, răpire, fraudă şi blaturi!”

Drammen Tidende scrie si despre cei opt oameni de fotbal condamnati in „Dosarul Transferurilor”, printre care si „managerul celor de la Steaua si fostul jucator de la Barcelona si Tottenham, Gheorghe Popescu”.

„Gigi Becali este unul dintre cei mai excentrici si controversati patroni din fotbal. Este caracterizat ca fiind raspunsul Romaniei la Silvio Berlusconi. In ultimul deceniu el a schimbat numai putin de 16 antrenori, unii fiind la club in mai multe randuri” scriu jurnalistii norvegieni.

„Gigi Becali vorbeste deseori despre el insusi la persoana a treia. Are un orgoliu urias si un temperament violent. Odata a aruncat cateva scaune pe geam pentru ca a pierdut la cazino. In alta ocazie, a rapit trei oameni pentru ca acestia i-au furat masina”, mai scriu norvegienii.

Acestia nu au trecut nici peste declaratia revoltatoare a lui Gigi Becali, care spunea ca nu merge la un dineu inaintea unei partide dintre Steaua si Ajax, din Europa League, pentru ca sefii olandezilor „au pantofi de 100 de euro”.

„Proprietarii lui Stromsgodset pot merge linistiti in loja. Cu Becali in puscarie, nimeni nu ii va intreba cat costa pantofii!”, noteaza Drammen Tidende.

Un episod care i-a socat pe acestia este cel in care Gigi Becali „i-a luat locul lui Iisus in , in timp ce antrenorul si ceilalti 11 jucatori erau discipolii sai”.