Gigi Becali i-a stabilit obiectivul lui Nicoale Dică, la FCSB

Nicolae Dică a revenit pe banca FCSB-ului, după demisia lui Toni Petrea. Afaceristul din Pipera, care a amenințat în repetate rânduri că se retrage din fotbal, i-a stabilit deja obiectivele fostului secund de la națională.

26 iul. 2022, 15:44
Gigi Becali i-a stabilit obiectivul lui Nicoale Dică, la FCSB

Gigi Becali l-a asigurat pe fostul golgheter că va avea „libertate totală”, dar până la un punct. Dacă Dică nu va avea randamentul așteptat de patron, „Nea Gigi” va interveni.

Pentru ca Gigi Becali să nu comande schimbările, noul antrenor de la FCSB trebuie să ducă echipa în fruntea clasamentului.

Partea bună pentru fostul secund al lui Mirel Rădoi este că Gigi Becali nu ține morțiș să califice echipa în UEFA Conference League.

„Dică e antrenor, de astăzi a început antrenamentele. Nu a fost greu de convins, pentru că nu am terminat chiar toate, dar el a zis că nu vrea bani, că el vrea performanţă. A zis că el vrea bani la performanţă şi că vrea mai multă libertate. Am spus ‘Bine, mă, îţi dau mai multă libertate’.

După astea 16 meciuri, câte sunt, dacă e pe primul loc sau e la un punct, două, trei de CFR Cluj și Craiova, că eu cu astea mă bat, doar nu o să mă compar cu Rapidul… Obiectivul ăsta e! Nu pot să-i pun calificarea (n.r.- în grupele Conference League). Vorbim de viitor, de următorul an. Calificare în Conference League!

 

Gigi Becali, mesaj după revenirea lui Nicolae Dică la FCSB: „Dacă nu ne calificăm, eu încep să mă retrag”

 

Dacă nu ne calificăm, eu încep să mă retrag. E decisivă calificarea în grupe. Jurnaliștii vin la conferință, asta e meseria lor. Becali e unul, prostul, care dă banii. Când eram mai tânăr, voiam celebritate. Acum m-am mai luminat. Îi dai banii lui Tănase 30 de mii, de ce să-i dai? Asta nu se mai poate”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Nicolae Dică și-a ales staff-ul de la FCSB. Acesta îi aduce pe Viorel Tănase și pe George Mihai Cotiga. În plus, din echipa de pe bancă vor mai face parte Mihai Pintilii, Thomas Neubert, Ovidiu Petre și Marius Popa.

Nicolae Dică a ajuns, marți dimineață, la baza din Berceni pentru a sta de vorbă cu jucătorii.