Vestea neaşteptată primită de Gigi Becali în preajma Sărbătorilor Pascale. Este în culmea fericirii

Gigi Becali este în culmea fericirii! A primit marea veste chiar în preajma Sărbătorilor Pascale de la fiica sa.

26 apr. 2022, 00:09
Vestea neaşteptată primită de Gigi Becali în preajma Sărbătorilor Pascale. Este în culmea fericirii

Gigi Becali va deveni din nou bunic. Fiica sa, Theodora, este însărcinată pentru a doua oară cu Mihai Mincu şi urmează să devină mămică la finele anului 2022. Prima nepoțică a lui Becali, Maria, s-a născut în 2020 şi, spre marea bucurie a bunicului ei, are o legătură strânsă cu Dumnezeu.

Gigi Becali, în culmea fericirii. Se va întâmpla la sfârşitul anului

Faptul că adoră să pupe icoanele din casă îi umple inima de bucurie bunicului, care regretă că a ajuns la credinţă destul de târziu.

Aștept al doilea nepot. Se naște peste 4-5 luni. Nepoata mea vine și pupă toate icoanele. Eu am ajuns târziu la credinţă. Nu știam, eram săraci, nu aveam cărți, tata era cu munca, la muncă, la muncă, la muncă, cine moare moare, îl îngropăm. Așa era tata, lacom. Și eu am fost lacom, m-am luat după el, dar acum am schimbat lăcomia în lăcomie de Hristos”, a declarat afaceristul la România TV.

Citeste si Gigi Becali, experienţă tulburătoare la Muntele Athos: „Unui părinte de 97 de ani îi săpaseră groapa. Când m-a văzut, m-a strigat: ‘Gheorghiţă, Gheorghiţă’. Înviase”

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și alesul ei, Mihai Mincu, s-au căsătorit în 2019. Nunta a avut loc la Palatul Snagov, în prezenţa a 700 de invitaţi. Ar fi costat în jur de 500.000 de euro, dar socrul mic nu s-a uitat la bani. Între timp, cei doi îndrăgostiți au devenit părinții Mariei. Micuţa a fost creştinată de fata lui Teoia Sponte, vărul și omul de încredere al latifundiarului din Pipera.

Mihai Mincu, cel care a devenit ginerele lui Gigi Becali, este un tânăr care provine dintr-o familie potentă din punct de vedere financiar. Cel supranumit „Prinţişorul din Dobroeşti” a debutat, în anul 2017, în lumea afacerilor cu vânzarea de haine şi comerţul cu ceai şi cafea. La scurt timp, tânărul a mai înfiinţat o firmă care se ocupă de fabricarea de parfumuri şi cosmetice.

Citeste si Adevărul despre „otrăvirea lui Roman Abramovich”. Gigi Becali: „Am vorbit cu prieteni de-ai lui”