Gigi Becali îl contrează dur pe Viorel Păunescu. „E batrân, nu mai știe nici el ce zice. A luat 9.300.000 de dolari de la mine”

Afirmațiile făcute de Viorel Păunescu au aprins spiritele în palatul lui Gigi Becali. Latifundarul din Pipera este hotărât să pună punct scandalului pe tema CSA Steaua și să ofere public toate dovezile care îi susțin cauza.

02 nov. 2023, 11:58
Gigi Becali îl contrează dur pe Viorel Păunescu. „E batrân, nu mai știe nici el ce zice. A luat 9.300.000 de dolari de la mine”
Gigi Becali îl contrează dur pe Viorel Păunescu. "E batrân, nu mai știe nici el ce zice. A luat 9.300.000 de dolari de la mine"

Viorel Păunescu a făcut o serie de declarații care l-au provocat pe Gigi Becali. Milionarul este hotărât să facă dreptate și să încheie scandalul cu privire la CSA Steaua. Păunescu a transmis că echipa Armatei este continuatoarea formației care a cucerit Cupa Campionilor. În acest context, jurnaliștii de la iAM Sport au luat legătură și cu Gigi Becali, pentru a obține o reacție la cald din partea Latifundarului din Pipera.

Citește și: Gigi Becali, gest surprinzător la adresa lui Florin Talpan. „Ce fac? Îl bag la puşcărie pe om?”

Patronul de la FCSB a fost profund deranjat de declarația făcută de fostul său partener, însă a pus acest lucru pe seama vârstei, afirmând că acesta ”nu mai știe ce zice”.

În plus, Becali a spus că va face publice toate actele din momentul venirii sale în Ghencea, pentru a demonstra, odată și pentru totdeauna, că el ar avea dreptate în disputa cu CSA.

”Trebuia să îl întrebi în felul următor: „când i-ai luat milioane lui Becali, că tu erai președinte, și îi luai milioanele…”. Și o să vin cu niște acte în care să se vadă că avea 33% din societate. (n.r. Păunescu a afirmat că nu a fost implicat la preluare) Păi, se putea prelua dacă nu semna el trei ani de zile acte și nu semna că se transformă în societate pe acțiuni? Are trei ani de semnături, de Adunări Generale, era președinte, semna el. Pentru ce ai luat bani atunci? Pentru ce a luat când era președinte, semna că se face societate pe acțiuni? Cum îi lua, cadou de la mine sau…? Pentru ce a luat 9.300.000 de dolari!? Ca să ce? El, săracul, ce să îi faci? E batrân, asta e, nu mai știe nici el ce zice.

Da, tată, eu o să vin la televiziune cu toate actele de la început, de când am dat primul ban, până la ultimul, ca să vă arăt, să știe toată lumea și am terminat bâlciul odată. Pentru a vedea cum Păunescu semna și generalii (n.r. spuneau) că „Becali dă un milion de euro, de care va primi acțiuni, Becali dă 500.000, de care va primi acțiuni, Becali dă cutare împrumut, se va transforma în societate pe acțiuni Steaua și va primi acțiuni la societatea Steaua””, a declarat Gigi Becali, pentru iAM Sport.

Citește și: Gigi Becali răbufnește în cazul lui Dorian Popa: „5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața!”