Gigi Becali: Îl distrug pe Florin Costea, dacă a jucat poker în cantonament

Patronul Stelei spune că dacă se va dovedi că atacantul oltean nu i-a respectat cuvântul, în următorii patru ani îl va ţine să se antreneze doar la echipele de juniori.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 16:40
Gigi Becali: Îl distrug pe Florin Costea, dacă a jucat poker în cantonament

Gigi Becali nu mai tolerează niciun act de indisciplină al jucătorilor Stelei şi este hotărât să-i pedepsească aspru pe cei care se dedau acelor vicii care lui îi repugnă. Florin Costea este jucătorul care se află pe marginea prăpastiei, după ce presa a scris că fostul fotbalist al Craiovei este un obişnuit al partidelor de poker.

La auzul acestei veşti, Gigi Becali a luat foc, în direct la GSP TV. „Am să verific şi dacă e adevărat, stai la juniori, te desfiinţez ca jucător. Încă patru ani te antrenezi singur şi te ţin până te nenorocesc, până te distrug. Îţi dau şi un junior, un copil şi zici că e antrenor secund şi te antrenezi cu copilul ăla şi te ţin încă patru ani, îţi dau banii, că trebuie să îţi dau banii. Ori sfidează ce am spus eu, care i-am dat bani când l-am luat aici, ori e tra-la-la. Numai dacă ai ceva la tra-la-la, ori sfidezi sau eşti obraznic poţi să faci aşa ceva.

Că a luat mingea lui Rusescu, nicio problemă, că a plecat de pe bancă, nicio problemă, că se bate cu un coechipier, nicio problemă, dar poker – «te distrug!» Poker în cantonamentul echipei mele, îl distrug„, a ameninţat Gigi Becali.