Gigi Becali, în culmea fericirii! Latifundiarul din Pipera a scăpat de dosarul în care era acuzat de fraudă la vot

Gigi Becali este în culmea fericirii, după ce a scăpat de dosarul în care era acuzat de fraudă la vot. Latifundiarul din Pipera a fost trimis în judecată, după ce a votat la Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție, în anul 2018, fără a avea acest drept. Acum, finanțatorul FCSB răsuflă ușurat deoarece faptele s-au prescris.

15 nov. 2023, 10:11
Gigi Becali, în culmea fericirii! Latifundiarul din Pipera a scăpat de dosarul în care era acuzat de fraudă la vot

Latifundiarul din Pipera a scăpat de dosarul în care era acuzat de fraudă la vot. Magistrații de la Judecătoria Buftea au decis, miercuri, încetarea procesului penal în care omul de afaceri Gigi Becali a fost acuzat de fraudă la vot.

Citește și Gigi Becali a uitat când se bătea cu Hagi pe balerine şi critică bărbații care agață femeile pe internet: „Dacă vrei 20, uite aici, internet, pe tine te vreau, pe tine te vreau. Restu’, stați acolo, vin și la voi mâine. Îşi bagă necuratul coada”

Latifundiarul din Pipera a scăpat de dosarul în care era acuzat de fraudă la vot

”Faptele s-au prescris”, au decis judecătorii de la Judecătoria Buftea, însă sentința nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile cu apel.

Finanțatorul FCSB a fost trimis în judecată pentru fraudă la vot, după ce în anul 2018 a votat la Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție, fără a avea acest drept.

”Tip soluție: a intervenit amnistia sau prescripţia ori decesul făptuitorului (art. 10 lit. g C.P.P.) Soluția pe scurt: În temeiul prevederilor art. 396 alin.1 și 6 Cod Procedură Penală rap. la art.16 alin.1 lit. f) Cod Procedură Penală, art.154 alin.1 lit. d Cod Penal și art.5 Cod Penal, cu referire la art. 155 alin.1 Cod Penal interpretat prin Deciziile nr.297/2018 și nr.358/2022 ale Curții Constituționale a României şi nr. 67/2022 a ICCJ – Completul pentru dezlegarea unui chestiuni de drept în materie penală, încetează procesul penal cu privire la inculpatul Becali George, trimis în judecată pentru fraudă la vot, în stare de recidivă, prev. de art. 387 alin. 1 lit. a C.p., cu aplic. art. 41 alin. 1 C.p, ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale (faptă din 06.10.2018). În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 15.11.2023 prin punerea prezentei hotărâri la dispozi?ia inculpatului şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanței. Document: Hotarâre – 15.11.2023”, au decis magistrații de la Judecătoria Buftea.

În 2018, după ce a fost acuzat de fraudă la vot, Gigi Becali a declarat că este un om inteligent și că chiar dacă 1.000 de avocați îi spun că nu are voie să voteze el tot o va face.

”Păi știu, pentru că am inteligență! Păi, mie, dacă-mi spun 1.000 de avocați că nu am voie, eu știu că am voie, pentru că inteligența mea și bunul meu simț, și legea firii spun că am voie să votez la referendum pentru mii de ani”, a declarat George Becali, la România TV.

Citește și Gigi Becali a ajuns la spital după accidentul de la Dobroeşti. Care este starea patronului de la FCSB: „Am fisură la coastă, port corset!”