Gigi Becali, ironic după victoria FCSB cu Botoşani: „A fost blat, că sunt eu prieten cu Iftime”

Partonul FCSB, Gigi Becali, a fost ironic spunând că jocul cu FC Botoşani a fost “aranjament” şi a vorbit şi despre situaţia lui Florinel Coman legată de permisul auto.

01 mart. 2021, 09:44
Gigi Becali, ironic după victoria FCSB cu Botoşani: „A fost blat, că sunt eu prieten cu Iftime”

Gigi Becali a mai declarat, duminică seară, după meciul câştigat de FCSB cu scorul de 2-0 în faţa echipei FC Botoşani, că este dispus să contribuie financiar cu oricât pentru implementarea sistemului VAR.

“Am avut două faze, pe aia când a dat fault în atac la mişto. Avem de două ori 11 metri. Îl ţine prima dată pe Miron şi Miron se debarasează de el doar. Cred că e dată o direcţie, aşa cred. Dacă trei meciuri la rând ai unul sau doi 11 metri, nu le primeşti, mai mult decât atât, primeşti 11 metri inventat împotrivă… Am văzut în seara asta, Şeroni bagă mingea-n mână şi nu s-a văzut”, a afirmat Becali la Digi Sport.

Gigi Becali dă oricâţi bani este nevoie pentru a implementa sistemul VAR în Liga 1

“A fost blat. A fost aranjament, că sunt prieten eu cu Iftime. Nu s-a agitat deloc Croitoru, era aranjată treaba”, a mai spus Gigi Becali, ironic.

În ceea ce priveşte sistemul VAR, Becali este dispus să plătească oricât pentru implementarea sistemului. “Eu dau şi 150 numai să implementăm VAR-ul odată. Dăm şi noi şi gata, care-i problema? Eu propun daţi ce vor şi gata, să punem VAR-ul. Oricâţi bani să plătim noi, dăm şi cu asta basta, să avem VAR. Tot ce vrea federaţia eu fac, şi dacă nu vreau tot trebuie să facem, suntem obligaţi să facem. Votează Comitetul Executiv şi gata, tot faci ca ei”, a declarat el.

Gigi Becali a vorbit şi despre permisul auto al lui Florinel Coman şi despre ce nu riscă jucătorul după ce a fost prins conducând cu o viteză peste limita legală şi fără permis valid: “Lui Coman nici carnetul nu i se poate reţine. A dat unde era mai uşor. Poate că nu putea să dea aici. Am vorbit cu avocaţii, au început să râdă, nu există puşcărie pentru conducere fără carnet. Dai amendă”.

Citeşte şi: Alin Petrache, reales preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Prioritatea zero a mandatului său: redobândirea dreptului de folosinţă gratuită pentru Stadionul Arcul de Triumf