Gigi Becali a scăpat de MASCAŢI. S-a prezentat singur la tribunal: „Mă condamni în România, dar fac puşcărie în Italia sau în Grecia!”

Gigi Becali a ajuns, miercuri, la Craiova, unde a fost citat ca martor într-un proces. Patronul celor de la FCSB nu s-a prezentat la precedentul termen, iar instanţa l-a avertizat că va fi adus cu mandat dacă nu se prezintă de data aceasta.

17 iun. 2020, 09:50
Gigi Becali a scăpat de MASCAŢI. S-a prezentat singur la tribunal: „Mă condamni în România, dar fac puşcărie în Italia sau în Grecia!”

Gigi Becali a ajuns la Craiova cu avionul, împreună cu Valeriu Argăseală, citat şi el în dosarul de evaziune fiscală deschis lui Adrian Mititelu, în legătură cu transferul lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua (FCSB).

Gigi Becali a vorbit înainte de a intra la audieri și a mărturisit că nici nu își mai aduce bine aminte de transferul lui Mihai Costea la FCSB.

„Nu am emoţii. Nu mai ţin minte decât 30 la sută din ce a fost atunci, nici măcar suma de transfer. Nu poţi să câştigi la fotbal, nu poţi să furi. Mititelu a pierdut 15 milioane de la fotbal, a dat bani să vadă oltenii fotbal. Nu e normal să facă puşcărie, că el nu a luat banii, i-a dat tot la fotbal. Nu mai ştiu, atât spun, dar nu-i normal să-l bage la puşcărie pe Mititelu. Cu Mititelu e greu să fii prieten”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a intrat în PANICĂ MAXIMĂ! Anunţul de ultimă oră care L-A DEVASTAT: se teme pentru FIICELE SALE!

„Ca familia mea să nu sufere, eu nu o să mai accept abuzuri. Dar acum nici judecătorii nu mai fac ce vrea DNA, le dă în cap, își bat joc de ei. Eu pușcărie în România nu mai fac. România nu e țară civilizată ca să zici că faci pușcărie ca să te educi. Nu, faci pușcărie ca să te distrugi. Directorii de pușcărie nu respectă legea. Așa le convine lor. Mă condamni în România, dar fac pușcărie în Italia sau în Grecia, în Anglia”, a spus Gigi Becali.

Transferul lui Mihai Costea, din 2011, a fost unul cu cântec pentru că lotul lui Adrian Mititelu se afla sub sechestrul ANAF în momentul perfectării acestuia. Clubul avea debite uriașe către bugetul statului, iar patronul oltenilor nu ar fi avut dreptul să vândă niciun jucător. Pe 31 ianuarie 2011, Agenția Națională de Administrare Fiscală a pus sechestru pe drepturile federative de joc a 39 de jucători de fotbal, care activau în baza unor contracte de muncă / convenții civile la Universitatea Craiova, care avea datorii la stat în valoare totală de 9.906.095 de lei.

Alertă la FCSB! Omul de încredere al lui Gigi Becali, testat pozitiv cu COVID-19 

Gigi Becali a fost citat ca martor la Curtea de Apel Craiova, alături de Valeriu Argăseală. Dosarul în care cei doi oficiali ai FCSB sunt implicați îl are pe Adrian Mititelu în prim-plan. Patronul celor de la FCU Craiova este acuzat de evaziune fiscală. În prima instanță, Adrian Mititelu a fost achitat.