Gigi Becali îşi demolează echipa după ce a ratat titlul: „Nu au bărbăţie, sunt fricoși!”

Gigi Becali consideră că FCSB nu poate emite pretenții la campionat din moment ce a avut un avantaj consistent pe tabelă, însă a pierdut toate cele trei puncte.

22 mai 2023, 11:33
Gigi Becali îşi demolează echipa după ce a ratat titlul: „Nu au bărbăţie, sunt fricoși!”
Gigi Becali, anunţ incendiar de Paşte. "Într-un an ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord"

Gigi Becali, atac la jucători după ce FCSB a pierdut din nou titlul:. Greșeala fatală care l-a costat campionatul – Fanatik.ro
FCSB a ratat un nou titlu în SuperLiga, după eșecul dramatic de la Ovidiu cu Farul, scor 2-3. Echipa lui Gică Hagi a devenit noua campioană a României, deși roș-albaștri păreau că se îndreaptă spre o victorie categorică. Gigi Becali a avut un discurs extrem de dur la adresa jucătorilor și nu a putut digera faptul că echipa sa a condus cu 2-0 și a pierdut partida.

FCSB a început în forță partida cu Farul, iar Adrian Șut și Andrea Compagno au înscris pe rând în poarta lui Aioani după pasele venite de la Florinel Coman. Totuși, „marinarii” au revenit treptat în partidă, iar până la final echipa lui Gică Hagi a înscris de trei ori și a câștigat campionatul.

Gigi Becali consideră că FCSB nu poate emite pretenții la campionat din moment ce a avut un avantaj consistent pe tabelă, însă a pierdut toate cele trei puncte. „Ce pot să spun? Ăsta e adevărul. Cine merită campionatul îl merită. Cu o echipă dacă conduci 2-0 și primești 3 goluri nu poți să ai pretenții că poți să fii campion.

Ce poate fi de spus? Conduci cu 2-0 și primești trei goluri înseamnă că echipa adversă este mai valoroasă decât tine, este mai puternică, nu știu din ce punct de vedere. Valoric, nu, dar nu numai valoarea contează, contează mai multe lucruri”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO Gheorghe Hagi, declarație fabuloasă pentru soția sa după câștigarea titlului cu Farul: ”Mă suportă. Am cheltuit toți banii, m-a lăsat”

După ce a felicitat-o pe Farul, Gigi Becali a îndreptat tunurile spre jucători. Deian Sorescu, Andrei Cordea și Ovidiu Popescu au fost primii pe lista patronului roș-albaștrilor. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că greșeala care l-a costat campionatul a fost încrederea pe care a avut-o în Andrei Cordea.

Extrema roș-albaștrilor și-a menținut nivelul slab de joc și la Ovidiu împotriva Farului. „Ca dovadă că noi nu meritam titlul. Ne-au bătut de la 2-0, bravo lor, ei meritau titlul și cu asta, basta. Campionatul s-a pierdut aseară și s-a pierdut la jucătorii fără bărbăție, fricoși ca Sorescu.

Farul Constanța este noua campioană a României! A învins FCSB cu 3-2!

Păi dacă noi intrăm cu doi 2-0 la pauză se schimba situția că intra Pantea, nu mai intra Cordea. Greșeala mea a fost că am avut încredere în Cordea care văd că se duce din ce în ce mai jos. Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri.

Ovidiu Popescu, în care aveam încredere, spuneam că are bărbăție, se ascundea de minge. Nu poți să câștigi un meci numai în 2, 3 jucători, adică în Coman și în Șut. Nici Compagno nu prea a mai fost.

A dat golul acela și la revedere, nu l-am mai văzut pe teren. Normal când ai 2-0 și ai cât de cât o mentalitate de fotbalist îl plimbi pe adversar până îl distrugi, până îl înnebunești”, a mai spus Gigi Becali.