Gigi Becali l-a făcut praf pe Mihai Stoica. Ce transferuri a ratat FCSB din cauza directorului sportiv

Gigi Becali l-a atacat dur pe Mihai Stoica, pe care l-a acuzat că s-a opus venirii la FCSB a unor jucători importanţi din Liga 1.

30 iul. 2019, 04:18
Gigi Becali l-a făcut praf pe Mihai Stoica. Ce transferuri a ratat FCSB din cauza directorului sportiv

Mihai Stoica este considerat de Gigi Becali ca fiind principalul responsabil pentru o serie de transferuri ratate. Alexandru Cicâldău şi Tudor Băluţă sunt exemplele de care se ştia, însă acum Gigi Becali a mai divulgat şi alţi jucători refuzaţi de directorul sportiv al lui FCSB.

Gigi Becali, după FCSB-FC Botoşani: „Echipa e distrusă!”. Cine e vinovat, în opinia patronului

„Am lăsat pe mâna altora echipa, de mâine o să mă implic. O să vedeţi rezultatele. Unde e 4-3-3? E nimic. Noi nu avem fundaşi centrali. Păi, Planic a fost făcut praf. Am vrut să îl iau pe Burcă, m-a sunat Iftime, că îl dă la CFR, dacă nu îl vreau eu. Am sunat şi eu mai departe: „Nu, că e lemn!”. Nu l-am luat, iar m-am luat după colaboratori. Trebuia să îl iau şi pe Cestor, mi-a spus Dani Coman că e cel mai bun fundaş central. Iar i-am întrebat pe colaboratori. N-au vrut. Venea liber băiatul. Dar, gata, nu mai contează, eu sunt principalul vinovat, că eu conduc”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali n-a mai suportat şi L-A DAT AFARĂ. Motivul pentru care l-a demis de la FCSB

FCSB are în momentul de faţă nouă indisponibili, ultimul pe listă fiind Dennis Man. Marian Lupu a fost deja demis, de duminică, iar Mihai Stoica e văzut principalul responsabil şi pentru acest aspect: patronul a vrut să îl schimbe pe Lupu încă de acum un an, fiind convins că e foarte slab, dar a fost convins de directorul sportiv să se răzgândească.

„Acum un an am vorbit cu Meme pe subiectul ăsta. „Nu, că nu are treabă preparatorul, antrenorul e de vină!”. Am zis că investighez, dar nu am mai făcut asta. O să vedeţi de mâine ce decizii iau”, a mai spus Gigi Becali.