Gigi Becali l-a jignit şi înjurat pe arbitrul Ovidiu Haţegan

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, l-a jignit şi înjurat pe arbitrul Ovidiu Haţegan, într-o emisiune televizată, considerând că acesta a comis mai multe greşeli la meciul Astra Ploieşti - CFR Cluj, scor 0-1, din etapa a XVIII-a a Ligii I, şi a favorizat clar echipa oaspete.

RomaniaTV.net
17 dec. 2011, 19:34
Gigi Becali l-a jignit şi înjurat pe arbitrul Ovidiu Haţegan

„Degeaba facem noi fotbal, la batjocura asta ce se întâmplă… Să lăsăm pe CFR să ia ei toate campionatele! Şi cu Haţegan, şi cu Crăciunescu. Ştie toată lumea că Haţegan e arbitrul lor, a spus şi Porumboiu că ar fi luat 100.000 când a arbitrat ultimul meci cu U Cluj, în 2008. Când atingi mingea cu ambele mîini, nu este 11 metri? Se vede clar, nu a avut intenţie, să zicem, la mîna stîngă, dar se întinde după ea şi o agaţă cu dreapta. La Iliev, la Dinamo, nu am zis nimic. Când este roşu? Când dai cu gheata în cap nu e roşu, doar când dai cu pumnul? Cu Sibiul le-a scos mingea din poartă, cu noi nu le-a dat roşu. Aici la fel, ce să mai jucăm fotbal noi, cu cine? Nu ai nicio şansă la titlu cu ăştia. Ce şanse au Dinamo, Rapid, Vaslui? Niciuna. Păi cum e posibil aşa ceva? Păi ce, suntem proşti? Noi suntem batjocura lui CFR?”, a spus, la DigiSport, Gigi Becali.

Extrem de nervos, Becali l-a înjurat pe Haţegan şi l-a numit „nenorocit” şi „o mare jogodie”.

Rugat să se calmeze, finanţatorul stelist a mai spus că nu se poate calma „cu toate măgăriile astea”.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat de Piccolo, în minutul 11.