Gigi Becali: La 2-1 am zis că vin şi eu cu fruntea sus acasă, ca CFR-ul, războinic

Gigi Becali admite că Steaua a avut şi noroc în meciul de la Stuttgart (scor 2-2), din grupele Ligii Europa, prin prisma celor două bare ale gazdelor, dar consideră că nemţii sunt adversari mai puternici decât Sporting Braga, echipa învinsă de CFR Cluj, în Liga Campionilor.

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 19:41
Gigi Becali: La 2-1 am zis că vin şi eu cu fruntea sus acasă, ca CFR-ul, războinic

Înaintea partidei de la Stuttgart, din grupele Ligii Europa, Gigi Becali spera ca Steaua să învingă în Germania la cel puţin un gol diferenţă, pentru a nu fi mai prejos decât conducătorii lui CFR Cluj, Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan.

În cele din urmă, el a trebui să se mulţumească şi cu un rezultat de egalitate, 2-2, chiar dacă la un moment dat roş-albaştrii au condus pe tabelă cu scorul de 2-1. Patronul Stelei, nu uită totuşi că gazdele au trimis de două ori în bară, la scorul de 1-1.

Steaua a avut astăzi (n.r. – joi) ceva noroc. Având în vedere jocul, sunt mulţumit. Am avut ocazii clare şi noi şi ei. Nu trebuie să-l mâniem pe Dumnezeu, şansele de calificare rămân intacte.

Tătăruşanu a apărat bine, n-a avut foarte multe faze, dar a făcut un meci bun. A mai ezitat el, dar a ieşit bine. La 2-1 am zis că vin şi eu cu fruntea sus acasă, ca CFR-ul, războinic, deşi eu cred că Stuttgart e o echipă mai valoroasă decât Braga. Rezultatul CFR-ului cred că i-a motivat pe jucători, au văzut că se poate„, a declarat Gigi Becali, la postul de televiziune Digi Sport.