Gigi Becali, la DNA. Ce a a căutat patronul FCSB la procurori, declaraţii făcute la ieşire VIDEO

Gigi Becali a ajuns luni, în jurul prânzului, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Patronul FCSB a stat înăuntru aproximativ o oră şi jumătate.

RomaniaTV.net
13 nov. 2019, 10:48
Gigi Becali, la DNA. Ce a a căutat patronul FCSB la procurori, declaraţii făcute la ieşire VIDEO

UPDATE. Gigi Becali a păăsit sediul DNA în jurul orei 13.45. „A făcut unul, odată, un denunţ. Ăla cu papion de la tv (nr. Puiu Popoviciu). Că a zis el că nu ştiu ce teren face mai puţin evaluarea. Acum am venit să iau ordonanţa de clasare. Am făcut cererea, am modificat şi a zis că nu mi-o dă azi şeful de secţie. Am aşteptat, era în audieri şi am zis nu mai stau. O să primesc pe mail ordonanţa de clasare„, a spus Gigi Becali.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Gigi Becali a fost scurt în declaraţii înainte să intre în sediu: „Am fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare pentru nişte declaraţii pe care le-am făcut în 2014. Nu ştiu despre ce e vorba. M-au întrebat dacă vreau să vin eu să iau ordonanţa sau dacă să mi-o trimită prin poştă şi am venit eu. Nu vreau să se speculeze că am făcut eu nu ştiu ce, am venit doar pentru ordonanţa asta„.

Este posbil ca Gigi Becali să fi fost chemat în legătură cu declarația din dosarul lui Puiu Popoviciu. El a fost acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului pentru că spunea că nu își mai amintește exact denunțul pe care îl făcuse în dosarul Ferma Băneasa și că Puiu Popoviciu nu mai trebuie să fie cercetat.