Gigi Becali s-a izolat în Pipera şi se roagă singur la o biserică de la care are CHEIE. Cum decurge o zi în AUTOIZOLARE

Gigi Becali a redus la jumatate salariile fotbalistilor de la FCSB, apoi s-a izolat in casa de la Pipera, renuntand sa mai mearga la Palatul din Aleea Alexandru.

31 mart. 2020, 15:45
Gigi Becali s-a izolat în Pipera şi se roagă singur la o biserică de la care are CHEIE. Cum decurge o zi în AUTOIZOLARE

Gigi Becali a ales sa ramana la Pipera pentru a-si proteja familia, insa nimeni nu cunoaste un amanunt pe care patronul FCSB nu l-a facut public, desi a intrat in direct la multe emisiuni de televiziune.

Potrivit Fanatik, pe langa activitatile pe care le face in casa, Gigi Becali merge si la biserica din Pipera, de unde are cheie, si se roaga singur!

Recent, Gigi Becali a anunțat că a cumpărat mai multe teste pentru infecţia cu coronavirus, care se vor face la clinica sa.

„La clinica mea se fac teste de coronavirus. Am luat și 2.000 de teste, pentru început”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali, atac devastator la Guvern. „Orban, dormim acolo? Dacă nu ştiţi, daţi-vă la o parte! Vin eu!”

Gigi Becali a mai dezvăluit că lumea îl sună pentru a-i cere măști și mâncare, pentru că spitalele sunt deficitare la acest capitol.

„Nu se poate așa ceva în spitale. Nici măști nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc niște măști la Craiova și la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani și duc mâncare la oamenii bătrâni. Dacă Italia, Spania, Franța, Germania și Anglia nu se rezolvă, că la ora actuală nu știm dacă se rezolvă, la revedere fotbal! Ce să joci în România fotbal? Eu la revedere… Ce să fac cu Belarusul, pe mine mă interesează să scot bani din fotbal. Eu am spus că în țările ortodoxe nu va fi boala așa de grea. Uite Belarus, uite România, uite Serbia… nu moare lumea așa. Noi avem un înger păzitor”, a declarat Gigi Becali.


loading...