Gigi Becali, mesaj acid pentru Dan Șucu: „Dacă îi dau la căpățână, îl dezmeticesc! Să se bată până le-o ieși sângele”

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a transmis un mesaj lui Dan Șucu, unul dintre finanțatorii Rapidului, în contextul rivalității celor două echipe care se luptă pentru titlul de campioană în Superliga.

16 feb. 2024, 16:31
Gigi Becali, mesaj acid pentru Dan Șucu: „Dacă îi dau la căpățână, îl dezmeticesc! Să se bată până le-o ieși sângele”
Gigi Becali, mesaj acid pentru Dan Șucu: „Dacă îi dau la căpățână, îl dezmeticesc! Să se bată până le-o ieși sângele”

Gigi Becali i-a transmis un mesaj afaceristului Dan Șucu, unul dintre finanțatorii Rapidului. Despre afacerist, latifundiarul spune că este un om bun, de calitate, însă nu are cuvinte de laudă și despre echipa pe care o conduce.

Citește și: Bombă în politică: Dan Şucu va candida la Primăria Sectorului 1. „Nu vrea la Capitală, se duce în locul lui Clotilde Armand”

Gigi Becali, mesaj acid pentru Dan Șucu și echipa lui

După meciurile pierdute de Rapid, dar câștigate de FCSB, Gigi Becali are un mesaj tranșant pentru Dan Șucu.

„Șucu e mai calculat și mai econom decât Rotaru. Îl cunosc. Șucu e un om calculat. Iar peste 3-4 ani, când o să vadă că bagă bani și nu îi mai scoate, va zice „Băi fraților, la revedere!” Eu așa cred. Nu că nu are bani. Șucu e un om de afaceri care crește. La el nu există criză. La el pe an ce trece, afacerea crește cu 10 milioane. Acum e doar entuziasmul de început. Dacă mă țin eu acum de capul lui și îi dau la căpățână, îl dezmeticesc! Îi dau eu la căpățână Rapidului. Șucu e un om de mare calitate. Îl cunosc. E o poveste, e un om extraordinar de bun. Când vorbesc de Rapid mi-e rușine să nu greșesc față de el, nu de Rapid. Dar o să îi dau la căpățână mai repede decât se așteaptă. Să se bată toți pe locul 2 până le-o ieși sângele”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Declarațiile lui Gigi Becali vin după ce a afirmat că vrea să cumpere marca Steaua, în ciuda disputelor legale anterioare cu Clubul Sportiv al Armatei (CSA). Acesta a menționat că ar fi dispus să plătească pentru marcă, dar numai în anumite condiții.

„Hotărâre de Guvern și să o scoată la licitație! Hai să vedem cât costă și să o vindem dacă costă atât de mulți bani. Pentru ce să cheltuim bani, când putem să luăm bani? Marca reprezentând fotbalul. O cumpăr dacă îmi convine. Dacă nu îmi convine să o ia altul, care e problema? Dacă o dă cu 100.000 o iau. O cumpăr de cinci ori sau de zece ori cu cât s-a vândut Rapid marca sau Petrolul marca sau FC Argeș. Toate mărcile. O cumpăr de 10 ori mai mult. S-a evaluat 7.000 de euro Universitatea Craiova. Atât a evaluat-o instanța. Dau și eu de zece ori mai mult, dau 70.000, dau 140.000, dau de 20 de ori mai mult. N-a fost mare Maxima Craiova? A fost evaluată în instanță cu doar 7.000 de euro. Scoate-o la vânzare! Valorează mult? La vânzare! Și atunci vedem cât costă și atunci o iau și termină bâlciul. Asta e împăcarea. Dar la licitație. La licitație, să vedem cât costă”, a declarat Gigi Becali pentru aceeași sursă.

Citește și: Anamaria Prodan îl demolează pe Gigi Becali: „Este un fariseu. Mă rog pentru sufletul lui chinuit și mic”