GIGI BECALI, mesaj emoţionant din închisoare. Ce i-a transmis surorii AUREI ION

Gigi Becali a transmis un mesaj emoţionant din închisoare chiar prin intermediul unui reporter România TV. Latifundiarul a trimis un bilet jurnalistului, în care spune că se roagă pentru dreptate şi în care transmite un mesaj şi surorii Aurei Ion, studenta moartă în accidentul aviatic din Apuseni, din 20 ianuarie.

RomaniaTV.net
26 apr. 2014, 14:29
GIGI BECALI, mesaj emoţionant din închisoare. Ce i-a transmis surorii AUREI ION

Gigi Becali nu a fost lăsat nici de Paşte să-şi vadă familia în condiţiile dorite de el, adică în permisie, şi doar rugăciunile îi mai alină amarul.

„Mă rog lui Dumnezeu şi zic: «până când, Doamne?». Judecă Domnul pe cei ce fac strâmbă judecată neamului românesc”, scrie în biletul transmis de Gigi Becali.

Gigi Becali a fost vizitat, sâmbătă, la Penitenciarul Poarta Albă, de câţiva dintre moţii care au participat la operaţiunea de salvare a supravieţuitorilor din accidentul aviatic din Apuseni din luna ianuarie. Aceştia au venit la Gigi Becali să îi mulţumească pentru gestul făcut pentru ei atunci când i-a recompensat financiar pentru gestul făcut când au plecat în căutarea epavei avionului, la care au ajuns chiar înaintea autorităţilor.

Mişcat de vizita moţilor, Gigi Becali şi-a adus aminte de Aura Ion, studenta moartă în accident, şi de familia îndoliată a acesteia şi, pe bileţelul trimis reporterului România TV, a scris câteva cuvinte şi pentru sora acesteia. „Luaţi măsuri ca să se schimbe ţara. Nu mai ţineţi capul plecat! Să se schimbe ţara asta pentru oamenii care au nevoie de ajutor. Să fie o lecţie pentru toată lumea şi pentru autorităţi!”, este mesajul transmis surorii Aurei Ion.

Trei dintre salvatorii din Apuseni care au fost recompensaţi de Becali după accidentul aviatic au solicitat această vizită cu ceva vreme în urmă. Întâlnirea a fost extrem de emoţionantă, mai ales că este pentru prima oară când aceştia au stat faţă în faţă.

„Am venit să-l vedem pe domnul Gigi, am venit în vizită la dumnealui. Am venit să-i mulţumim pentru ce-a făcut pentru noi. A ajutat mai multă lume”, a spus unul dintre moţii veniţi la Poarta Albă.