Gigi Becali, MESAJ-SURPRIZĂ pentru Traian Băsescu după ce a aflat că nu va fi GRAŢIAT

Gigi Becali a transmis un mesaj surpriză pentru Traian Băsescu de după gratii, la câteva ore după ce Administraţia prezidenţială a anunţat vineri că nu-l va graţia. Latifundiarul din Pipera are de gând să lupte în continuare pentru eliberare. 

RomaniaTV.net
28 mart. 2014, 13:44
Gigi Becali, MESAJ-SURPRIZĂ pentru Traian Băsescu după ce a aflat că nu va fi GRAŢIAT

„Îi mulţumesc lui Traian Băsescu că nu m-a graţiat. Rămân demn şi ţin mereu sabia sus”, a transmis Gigi Becali, din închisoare.

GIGI BECALI NU VA FI GRAŢIAT

„Președintele Traian Băsescu a decis, vineri, 28 martie, neacordarea grațierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizării dosarului de grațiere a domniei sale. Decizia președintelui Traian Băsescu a fost transmisă solicitantului grațierii”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei prezidenţiale. 

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit vineri, la Congresul Avocaţilor, despre campaniile din mass-media privind graţierea lui Gigi Becali sau Gică Popescu afirmând că acestea arată lipsa de cultură în ceea ce priveşte actul de justiţie.

Citeşte şi: SONDAJ: Sunteţi PENTRU sau ÎMPOTRIVA eliberării lui GIGI BECALI pentru operaţia de la coloană? VOTAŢI!

Deşi nu a pomenit explicit numele lui Gică Popescu sau al lui Gigi BecaliTraian Băsescu a invocat cazul fostului preşedinte al clubului german Bayern München, Uli Höness, condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, deşi a fost campion mondial şi european ca jucător în naţionala Germaniei şi apoi conducător al unui club ce a câştigat Cupa Campionilor Europeni de 5 ori.

Citeşte şi: Scrisoare EMOŢIONANTĂ a lui Gigi Becali, din închisoare. Vezi ce doreşte patronul Stelei

Nu este prima dată când preşedintele Traian Băsescu se referă la solicitările din spaţiul public privind graţierea lui Becali sau a lui Popescu. Pe 11 martie, Băsescu a declarat că i se pare că există o campanie puternică şi nejustificată pentru graţierea lui Gigi Becali, realizate de anumite televiziuni, pe care nu le-a nominalizat.