Miting împotriva lui GIGI BECALI. Fanii stelişti, chemaţi în stradă de Jan Pavel

Jan Pavel, fostul lider al galeriei steliste Armata Ultra, a anunţat pentru 24 octombrie un miting împotriva lui Gigi Becali, la care i-a chemat pe toţi fanii echipei.

15 oct. 2015, 08:06
Miting împotriva lui GIGI BECALI. Fanii stelişti, chemaţi în stradă de Jan Pavel

Iata mesajul lui Jan Pavel, intitulat „Furia ros-albastra” :

„24 octombrie vrem sa fie ziua unui nou inceput, vrem ca atunci suflarea ros-albastra sa fie mai unita ca niciodata si sa declansam in acea zi semnalul de trezire a constiintelor a milioane de stelisti care ani de zile au fost mintiti, amagiti, batjocorati si chiar batuti de catre oamenii Creditorului-Profitor (C-P)!

Veniti cati mai multi sambata 24 octombrie 2015 ora 14 la Stadionul Steaua, veniti sa declansam furia ros-albastra, sa scapam de frustrarile acumulate in ani de pasivitate nepermisa, veniti sa ne luam Steaua inapoi, Steaua este a noastra, a suporterilor, ea n-a apartinut, nu apartine si nu va apartine niciodata C-P-ului si nici altui stapan!

Stapanii suntem noi, milioanele de suporteri, FURIA ROS-ALBASTRA!

De voi, de numarul si calitatea voastra de stelisti adevarati, depinde reusita mitingului nostru, dar si ce va urma dupa!

Alegeti… preferati in continuare mediocritatea, mocirla si stadioane goale, sau vreti performante, profesionalism si Armata Ultra din nou dominatoare in Ghencea, pe toate stadioanele din tara, si in Europa! De voi depinde!”.