Steaua nu va mai fi Steaua! „Din retur jucăm cu numele FCSB”

Steaua a ajuns la un acord cu MApN privind folosirea siglei şi a numelui, dar aproape sigur va evolua în returul Ligii I cu noua emblemă, care a fost inaugurată la amicalul cu Borussia Dortmund, şi sub denumirea de FCSB. Anunţul a fost făcut de preşedintele clubului, Valeriu Argăseală.

20 ian. 2015, 19:45
Steaua nu va mai fi Steaua! „Din retur jucăm cu numele FCSB”

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a făcut marţi seara un anunţ care bulversează toţi fanii Stelei. „În retur, aproape sigur, vom juca cu sigla cea nouă şi cu denumirea de FCSB„, a declarat Argăseală, la Digi Sport.

Citeşte şi STEAUA, cea mai cruntă lovitură după scandalul cu MApN. Şi-a pierdut un sponsor important

El a explicat şi cum s-a ajuns la această decizie. „Ultima discuţie pe care am avut-o, la care s-a implicat inclusiv Ministerul, a fost una deschisă şi cu disponibilitate de ambele părţi. Armata este o instituţie a statului, care trebuie să respecte anumite protocoale. Este nevoie să se facă o evaluare a mărcii, iar aceasta ne va fi trimisă nouă şi abia atunci vom putea discuta despre asta.

Până ca acea evaluare să se facă, vor trece mai multe luni. Au fost două variante. Fie să facem un contract până la evaluare şi să discutăm din nou după sau să nu facem niciun contract şi să avem discuţia după evaluare„, a spus Argăseală, în emisiunea Digi Sport Special.