Gigi Becali nu a uitat pierderea titlului, decizie neaşteptată în privinţa antrenorului: „Nu prea se pricepe”

Gigi Becali (59 de ani) a decis să continue pe mâna lui Nicolae Dică (38 de ani), chiar dacă tehnicianul a ratat obiectivul suprem al sezonului trecut, titlul în Liga 1. Omul de afaceri a dat cărțile pe față și a explicat de ce ”Nick” a fost alesul.

RomaniaTV.net
25 mai 2018, 09:29

”Am stat şi m-am gândit: vreau unul care se pricepe, dar e jigodie sau unul care nu prea se pricepe, dar e băiat bun? Am preferat a doua variantă. Ştiţi cum m-a impresionat pe mine Dică? Ca să vedeţi ce fel de om este. Şumudică îl jignea şi el îi vorbea cu dumneavoastră. O să ziceţi că am luat-o pe mirişte, dar Dumnezeu dă banii pentru omul bun, pentru Dică”, a spus Becali, într-o intervenție exclusivă, pentru emisiunea ”Digi Sport Special”. 

Gigi Becali, plan HALUCINANT! A anunţat că vrea să cumpere o echipă din LIGA 2 din ANGLIA

În ciuda ”bunătății” de care dă dovadă, Dică nu mai beneficiază de condițiile pe care le-a avut până acum, în sensul că va putea fi dat afară dacă echipa nu va avea rezultate bune pe parcursul viitorului sezon al Ligii 1.

”Dică a vorbit cu Vasi (n.r. Vasile Geambazi) și s-au înțeles. Dică va rămâne la echipă, dar nu mai sunt aceleași condiții. Am pus clauze mai dure. Dacă nu va avea performanțe, poate fi schimbat chiar și în timpul anului.

În precedentul contract scria că dacă-l dădeam afară în timp sezonului, trebuia să-i plătim salariul până la final. Acum nu mai e așa. Dacă nu ne duce în Europa League, poate fi dat afară. Dacă nu e primul loc la finalul turului, se poate desface contractul. Acum e mai dur contractul cu Dică”, a spus Gigi Becali.

Nicolae Dică, încă un an la FCSB. Noul contract prevede CLAUZE-BOMBĂ