GIGI BECALI: „Nu mai bag bani la Steaua, să o ia suporterii şi Armata”

Formaţia Steaua a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), de echipa norvegiană Rosenborg, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Gigi Becali a anunţat că mai stă cel mult un an la echipă. 

20 aug. 2015, 20:10
GIGI BECALI: „Nu mai bag bani la Steaua, să o ia suporterii şi Armata”

Gigi Becali a plecat în viteză de la stadion înainte de finalul meciului cu Rosenborg, 0-3, încercând să evite furia suporterilor.

”Calificarea e compromisă. Lăsaţi-mă în pace cu calificarea voastră. S-a terminat. Nu-mi pasă de demisia lui Rădoi”, a strigat Gigi Becali la ziarişti.

Ulterior, acesta a intrat în direct la televiziunea sportro, unde a anunţat că urmează să taie salariile şi să îi dea afară pe Gregory Tade şi Tahar.

”Am dat bară, n-am marcat, ei au marcat, asta e. La 2-0 credeam, la 3-0 nu mai cred. Deja l-am sunat pe Vali (n.r. Argăseală), mîine să vină cu salariile.

„Cred că mă retrag în cel mult un an. Eu banii fetelor mele nu îi mai bag în fotbal. Dacă nu ne calificăm în Liga Campionilor, mă retrag. Dau echipa la suporteri, la Armată, cine vrea să o ia”, a declarat Becali imediat după eşecul Stelei, 0-3 cu Rosenborg, în direct la Sport.ro. 

Gigi Becali susţine că Steaua are de încasat 7 milioane de euro şi, din ce va mai scoate din vânzarea jucătorilor, clubul poate rezista financiar un an. „Aş vinde echipa, dar nu o cumpăr nimeni”, a mai spus Gigi Becali.

Fanii Stelei nu mai au răbdare cu Mirel Rădoi. După ce i-au cerut demisia la partida cu ASA, 1-1, aceştia au răbufnit şi în timpul partidei cu Rosenborg, încheiată 0-3.

În minutul 85, suporterii prezenţi la meci au început să scandeze: ”Demisia! Demisia!”. Camerele TV l-au surprins imediat pe Rădoi, care privea deznădăjduit spre teren.

Tehnicianul Stelei a anunţat că e posibil să renunţe dacă va rata calificarea în play-off-ul Europa League. După înfrîngerea de pe Naţional Arena, şansele sînt aproape compromise.