Gigi Becali, pariu de 200.000 de euro pe victoria FCSB. Cum a reacţionat în timpul meciului

Gigi Becali i-a lăsat fără cuvinte pe oamenii din anturajul său în 2007, când a anunţat că vrea să parieze 200.000 de euro pe victoria lui FCSB în meciul din deplasare cu FC Sevilla.

09 iun. 2021, 16:10
Gigi Becali, pariu de 200.000 de euro pe victoria FCSB. Cum a reacţionat în timpul meciului

Gigi Becali, pariu de 200.000 de euro pe victoria FCSB. Calificată în grupele UEFA Champions League, în sezonul 2007-2008, FCSB a dat peste nume importante din fotbalul european, precum Arsenal, FC Sevilla şi Slavia Praga. Deşi echipa avea două înfrângeri în primele două meciuri jucate, Gigi Becali a anunţat că vrea să parieze 200.000 de euro pe victoria lui FCSB pe terenul celor de la FC Sevilla.

Gigi Becali, pariu de 200.000 de euro pe victoria FCSB

Florian Nedelcu, omul care s-a ocupat de delegaţiile străine venite în România, a dezvăluit ce s-a întâmplat. „A venit ziua meciului. Gigi Becali a venit cu un avion privat, cu toată trupa lui. A intrat în hotel şi nu mă vedea, că eram după colţul unui bar. A intrat, l-a văzut pe Meme şi a întrebat: unde e Florinel? Mă vede şi începe: bă, Florinele, vino încoace! Eu mereu îi zic patisierul lui Virgil, vărul său. Şi Gigi zice: Virgile, dă, bă, punga aia încoace! Bă, Florinele, banii dinăuntru îi pui pe victoria Stelei. Vezi că ai 200.000 de euro! I-am zis: Gigi, n-ai cum să pariezi 200.000! Trebuie să fii abonat la bursa de la New York. Nu poţi aşa. Mi-a zis: Eeii, fă tot posibilul!”, a spus Florian Nedelcu pentru PlaySport.

Gigi Becali, gest uriaş pentru Mihăiţă Neşu

„M-am dus la recepţie, le-am dat punga să o bage în seif. La pauză era 2-0 pentru Sevilla, deja. Gigi s-a ridicat şi a plecat. După meci ne-am întors la hotel şi mi-a cerut hârtiile de la pariuri. Şi i-am spus că nu am pariat nimic. Chiar l-am pus să-i numere, să se asigure că nu i-au dispărut banii. Cum să nu-i numere? Doamne fereşte!” , a mai spus Florian Nedelcu.

FCSB a pierdut meciul, scor 0-2, şi a încheiat grupa pe ultimul loc, cu un singur punct obţinut, o remiză, scor 1-1 pe propriul teren cu Slavia Praga.


loading...
Partenerii noștri