Gigi Becali: Pe Reghecampf îl vând la Bayern Munchen, pe Dan Petrescu la Chelsea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că se bucură că antrenorul Dan Petrescu nu are performanţe la gruparea rusă Dinamo Moscova, deoarece tehnicianul a refuzat o ofertă pe care i-a făcut-o în urmă cu câţiva ani. Pe de altă parte, el susţine că dacă ar veni să antreneze Steaua, Dan Petrescu ar fi apoi ofertat de Chelsea.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 14:31
Gigi Becali: Pe Reghecampf îl vând la Bayern Munchen, pe Dan Petrescu la Chelsea

Dinamo Moscova îl dă afară pe Dan Petrescu, trebuie să plătească. Îmi pare bine. Pleacă, îi dă şi banii şi pe urmă vine în România să antreneze. S-a dus la Moscova. Bă, pe tine Moscova te-a făcut? Pe tine România te-a făcut. Te-ai dus acolo, ai reuşit, ai luat şi banii, vino acum încoace. Trebuia să vină la Steaua atunci când trebuia.

Acum nu mai, acum am antrenor mai bun ca el. Trebuia să vină la Steaua că îi dădeam 100 de mii pe lună. Bă, 100 de mii pe lună. L-am sunat eu personal. Îţi dau 100 de mii pe lună. Dacă îţi dau 100 de mii pe lună şi tu nu vrei, păi Dumnezeu doarme? Aaa, s-a dus la 300 de mii pe lună. 200 de mii”, a spus Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Patronul Stelei a precizat că Dan Petrescu ar fi avut o primă de un milion de euro dacă reuşea câştigarea titlului. „Îi dădeam şi un milion, şi un milion dacă câştigă campionatul. Îţi dau 100 de mii pe lună. Şi îţi dau şi un milion dacă o să câştigi campionatul. Domne, să vedem, cutare, că nu pot să plec. Vrăjeală, uite cum a plecat. L-ai refuzat pe Gigi Becali, uite cum te dă afară şi de la ruşi ca să te înveţi minte. Să aştepte acum Reghecampf să plece şi după aia să vină el. Aşa le fac. Îl vând pe Reghecampf, după ce îl fac tare pe Reghecampf, îl vând la Bayern Munchen pe 3 milioane, şi după aia îl aduc pe Dan Petrescu. Şi după aia îl vând pe Dan Petrescu la Chelsea, cu 5 milioane îl vând. Şi iau 8 milioane pe doi„, a adăugat Becali.

După ce a antrenat pe Kuban Krasnodar două sezoane, Dan Petrescu a preluat la sfârşitul lunii august conducerea tehnică a echipei Dinamo Moscova, la patru etape de la începerea campionatului. După disputarea a opt etape, gruparea moscovită ocupă ultimul loc, cu o singură victorie şi şapte înfrângeri.