„GIGI BECALI poate fi operat la Spitalul 9!”. Anunţul ŞOC făcut de un important om de fotbal

GIGI BECALI a solicitat săptămânile trecute întreruperea pedepsei cu închisoarea, dorind să se opereze în străinătate şi chiar dacă judecătorii au respins cererea, patronul Stelei nu a renunţat la idee. Fostul său prieten, Dumitru Dragomir, îi recomandă însă să se opereze în ţară.

03 mart. 2014, 16:37
„GIGI BECALI poate fi operat la Spitalul 9!”. Anunţul ŞOC făcut de un important om de fotbal

GIGI BECALI doreşte să fie operat de un medic celebru din străinătate? La câţi bani are, îl aduce pe medicul respectiv cu toată echipa lui în blocul operator al Spitalului 9 din Bucureşti (unde făcea operaţii pe creier profesorul Ciurea), care este dotat cu aparatură de ultimă generaţie. El poate fi operat cu succes în ţară!„, aceasta este recomandarea pe care i-o face lui Gigi Becali fostul său prieten, Dumitru Dragomir.

Citeşte şi Lovitură de teatru în cazul Gigi Becali. DOCUMENT-BOMBĂ

Într-o postare pe site-ul său, oracoluldelabalcesti.ro, Dumitru Dragomir a mai comentat: „L-am cunoscut aşa de bine în ultimii 15 ani, încât aş putea scrie o carte numai şi numai despre Gigi Becali. Din cauza lipsei de educaţie, a unei răutăţi pe care i-am cunoscut-o, a orgoliului nemăsurat şi a făloşeniei fără margini, şi-a făcut duşmani cu influenţe puternice.

Citeşte şi GIGI BECALI se simte din ce în ce mai rău. A fost dus de URGENŢĂ la spital

Cred că a fost condamnat pentru gura lui „spurcată”, şi nu pentru că a fost vinovat. Dacă nu putem comenta hotărârile judecătoreşti, putem lua atitudine faţă de modul în care este tratat acum, când boala lui s-a agravat. Gigi Becali nu este condamnat la moarte şi trebuie respectat ca fiinţă umană„.

Citeşte şi De ce nu este GIGI BECALI lăsat să se opereze. Magistraţii şi-au motivat refuzul cererii