Gigi Becali, prins din nou de Poliţie în centrul Capitalei. Cum a scăpat patronul lui FCSB de cei trei agenţi de la Rutieră

Gigi Becali a fost surprins din nou de poliţişti pe străzile din Capitală. Acum câteva zile, nu mai puțin de trei agenți l-au tras pe dreapta, în trafic, pe milionar și i-au înconjurat Bentley-ul de 250.000 de euro. 

22 apr. 2020, 05:07
Gigi Becali, prins din nou de Poliţie în centrul Capitalei. Cum a scăpat patronul lui FCSB de cei trei agenţi de la Rutieră

Gigi Becali tocmai plecase de la Palat, la volanul Bentley-ului de 250.000 de euro. Nici nu a părăsit bine patronul de la FCSB adresa din zona Pieţei Victoriei că a şi fost oprit de poliţişti, la Piaţa Charles de Gaulle.

Gigi Becali a făcut testul pentru coronavirus. „N-are cum să fie pozitiv, merg zilnic la liturghie. Îmi mai e mie frică de cineva?”

Oamenii legii au vrut să verifice dacă Gigi Becali are declarația „la purtător”, așa cum prevede ordonanța militară. Trei agenți s-au implicat în operațiune, înconjurând strategic Bentley-ul. După ce a discutat cu polițiștii și le-a prezentat documentele cerute, Gigi Becali a fost lăsat să își continue drumul către locuința din Pipera.

S-A AFLAT! La ce a renunţat Gigi Becali în numele CREDINŢEI. „Dădeam 5.000 de euro pe o sticluţă mică!”

Înainte de acest episod, Gigi Becali fusese prins în oraş fără declaraţia pe propria răspundere.

„Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nici o declaraţie. Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă. Cum să îi spui lui Gigi Becali: Unde te duci?. Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a declarat atunci Gigi Becali.