Gigi Becali, prezent la cununia lui Ianis Hagi. Latifundiarul din Pipera a avut o apariție fabuloasă. A coborât din bolidul de lux de 500.000 de euro, alături de soție

Petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi și a Elenei Tănase a fost un adevărat succes. La eveniment au participat 400 de persoane, printre care și nume mari, cum ar fi Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera nu putea lipsi de la marea petrecere, acolo unde și-a făcut apariția la bordul unui bolid de 500.000 de euro.

25 dec. 2023, 21:03

La eveniment, Gigi Becali a venit alături de soția sa, Luminița. Îmbrăcat la patru ace, finul lui Gică Hagi a impresionat prin eleganța cu care a obișnuit pe toată lumea.

Citește și Gigi Becali face show și la cumpărături. Cum a fost surprins latifundiarul la volanul Rolls Royce-ului de 500.000 de euro

În local, milionarul s-a simțit în largul lui, în special pentru că era într-o încăpere unde majoritari erau machedonii.

Gigi Becali a făcut o mică excepție pentru Ianis Hagi

Omul de afaceri a părut că s-a simțit în largul lui cu adevărat. Cu zâmbetul pe buze, Gigi a discutat minute în șir cu apropiații, bucurându-se vizibil de compania lor.

Mai mult decât atât, Gigi Becali a făcut o excepție fiind prezent la cununia lui Ianis Hagi.

În urmă cu mai multe luni, afaceristul anunța că nu va mai participa la nunți, botezuri sau alte petreceri, pentru că nu ar mai avea timp să se dedice bisericii și legăturii cu Dumnezeu.

„Eu de Revelion sunt în biserică, ca să petrec anul 2021 spre 2022. Așa trebuie să facă toți creștinii, să petrecem măcar 5 minute. Eu în noaptea de Revelion sunt în biserică pentru că vreau să fiu cu Hristos și cu toți sfinții de noul an. Merge familia la munte, e adevărat. Eu, Doamne, mai fac eu petreceri?

Tot ce e petrecere pentru mine este numai în Hristos, altceva nu mai există petrecere care să îmi placă mie. V-am spus că mă mai duc doar la două nunți, la cele două fete și atât. Nu mai există petreceri pentru mine.

Pentru mine, petrecerea este numai și numai Sfânta Liturghie. Cum la alții le place la dans, la muzică, la mâncare de Revelion, artificii, mie îmi place muzica îngerească în biserică, cu Hristos și cu sfinții. Fiecare om cu treaba lui”, declara Gigi Becali, potrivit Cancan.ro.

De această dată, Gigi Becali a încălcat regula pe care și-a impus-o și a fost prezent la petrecerea de cununie organizată de Ianis Hagi și iubita lui, Elena Tănase.

Citește și Ce pensie are, de fapt, Gigi Becali. Latifundarul din Pipera este în topul celor mai bogați vârstnici din România

Cei doi s-au logodit în luna iunie 2023, la Paris, când fotbalistul lui Alaves i-a oferit partenerei sale un diamant de 100.000 de euro.