Gigi Becali, prima reacţie după accidentul în care a fost implicat în Bucureşti: „A venit la mine să mă întrebe dacă am păţit ceva”

Gigi Becali a fost implicat într-un accident pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Capitală. Latifundiarul s-a trezit cu mașina puțin „șifonată".

24 sept. 2023, 11:15
Gigi Becali, prima reacţie după accidentul în care a fost implicat în Bucureşti: „A venit la mine să mă întrebe dacă am păţit ceva”

Gigi Becali se afla în zona Gorjului din București, la volanul mașinii fiicei sale, când, oprit fiind la semafor, a fost lovit din spate de o maşină marca Toyota condusă de o șoferiță care nu a păstrat distanța regulamentară.

Citeşte şi: Gigi Becali a explodat din cauza drogurilor: „Puterea la miliție!” Noi dezvăluiri despre petrecerile lui Vlad Pascu

După incident, Gigi Becali, care împrumutase maşina fiicei sale, spune că nu a simțit nimic. Becali a povestit că mașina lui nu are nimic, deci în aceste condiții nu se poate vorbi despre un accident.

Eu eram la stop cum ar veni. Ea a vrut să vadă dacă s-a întâmplat ceva. A venit la mine să-mi spună dacă a intrat în mine, să mă întrebe dacă am pățit ceva, dar nu m-a atins. Nu s-a întâmplat nimic, nu m-a atins în nici un fel. Da, m-a recunoscut. Au început toți să filmeze p-acolo că s-a întâmplat ceva. Eu n-am simțit că s-a întâmplat ceva. Dar mașina n-are nimic, dacă mașina nu are nici o zgârietură, unde-i accidentul?” a spus Gigi Becali la Antena 3.