Gigi Becali, prima reacţie după ce ICCJ a decis rejudecarea procesului pentru palmares. „Ştiu ce au cerut judecătorii”

Gigi Becali a comentat decizia ICCJ, care a decis, marţi, rejudecarea la Curtea de Apel Bucureşti a procesului pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua.

28 mart. 2023, 18:30
Gigi Becali, prima reacţie după ce ICCJ a decis rejudecarea procesului pentru palmares. „Ştiu ce au cerut judecătorii”
Gigi Becali, prima reacţie după ce ICCJ a decis rejudecarea procesului pentru palmares. "Ştiu ce au cerut judecătorii"

Gigi Becali, prima reacţie după ce ICCJ a decis rejudecarea procesului pentru palmares. patronul celor de la FCSB este de părere că va câștiga procesul pentru palmares la Curtea de Apel.

Citeşte şi: Lovitură de teatru în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua. Decizie surprinzătoare luată de ICCJ

„S-a decis rejudecare pentru palmares, nu? Nu este o șansă, ci, practic, atunci când se dă rejudecare, cu alte cuvinte, are dreptate omul. Rejudecare înseamnă că e un proces câștigat. Altfel cum? Repet, rejudecare egal proces câștigat.  Nu am niciun dubiu. Știu ce au cerut judecătorii. Aceștia au cerut de la avocați, ca în cazurile celor două Craiove sau la Rapid”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Citeşte şi: Gigi Becali a anunţat pe mâinile cui va ajunge FCSB. „Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei!”

La rândul său, Adrian Căvescu, avocatul lui FCSB, a declarat: „Decizia este favorabilă FCSB, un succes incotestabil. Ne revedem la rejudecare. Cum s-a întâmplat și în dosarul cu mărcile, când ICCJ a decis rejudecarea și anularea mărcilor celor de la CSA Steaua. Curtea de Apel a decis că după anul 1998, CSA Steaua nu poate avea nicio pretenție asupra palmaresului. Noua echipă înființată în 2017 nu are niciun izvor comun cu echipa istorică. Acest lucru va face obiectul rejudecării, deoarece prima decizie nu era foarte clară. Palmaresul de la înființare, din 1947, este unic și aparține echipei din Liga 1”.