Gigi Becali, reacție neaşteptată despre decesul Reginei Elisabeta a II-a. „Ăia nu mai contează?”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a comentat decesul Reginei Elisabeta a II-a, care a avut loc, joi, 8 septembrie 2022. Patronul celor de la FCSB a avut o declaraţie incredibilă!

12 sept. 2022, 16:07
Gigi Becali, reacție neaşteptată despre decesul Reginei Elisabeta a II-a. „Ăia nu mai contează?”
Gigi Becali, reacție neaşteptată despre decesul Reginei Elisabeta a II-a

Gigi Becali, reacție neaşteptată despre decesul Reginei Elisabeta a II-a. Suverana a încetat din viaţă joi, 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani. Era cel mai în vârstă monarh al lumii!

Imagini fabuloase cu Gigi Becali. Şi-a scos banii din bancă într-o cutie de carton

Gigi Becali a transmis că nu este interesat de decesul care a îndoliat întreaga lume. „Ce să trăiesc eu, ce mă interesează pe mine? Mor oameni mii și mii, în Ucraina, ăia nu mai contează? Pe mine nu mă interesează. Era o femeie bună, a avut 96 de ani și se mântuiește prin legea firii. Plângi un om care se mântuiește? Nu mă interesează, nu am eu treabă, nu e sângele meu. Eu nu plâng la înmormântări. Mă rog pentru mântuire. Am și eu momente când mă rog pentru lume și îmi e milă pentru ei. Ce să stau eu să plâng la oameni străini? Nu mă interesează. Eu așa sunt, nu mă interesează morminte străine”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a vor avea loc pe 19 septembrie

În schimb, managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica a fost marcat de decesul Reginei Elisabeta a II-a, care a avut loc chiar în ziua în care se afla la Londra, pentru meciul cu West Ham United din UEFA Conference League. „Mi-e dat să trăiesc nişte chestii pe care unii nu le trăiesc toată viaţa. Eram în Barcelona când a murit Cruyff, eram în Craiova la moartea lui Balaci. Acum, în Londra, la moartea reginei! Cei prezenţi aici au cântat începutul imnului. Sunt momente istorice, e impresionant. E cel mai longeviv suveran din istoria Marii Britanii” a declarat Mihai Stoica.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit joi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Noul suveran proclamat al țării este fiul său cel mare, Charles al III-lea.