Imagini fabuloase cu Gigi Becali. Şi-a scos banii din bancă într-o cutie de carton

Imagini fabuloase cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea mondenă şi atrage atenţia cu orice apariţie, indiferent de locul unde se află.

12 sept. 2022, 10:43
Imagini fabuloase cu Gigi Becali. Şi-a scos banii din bancă într-o cutie de carton
Imagini fabuloase cu Gigi Becali

Imagini fabuloase cu Gigi Becali. Finanțațorul FCSB ajuns în fața unei unităţi bancare la volanul super bolidului pe care-l conduce, însoțit de credinciosul Luțu în dreapta. Grăbit, dar extrem de atent la traficul pe care-l fentează în pas alergător, traversează și intră în unitatea bancară de unde, câteva clipe mai târziu, iese plin de bani… la cutia de la subțiori.

Citeşte şi: Gigi Becali nu se dezminte. Cât costă o cameră la hotelul de pe litoral al patronului FCSB

Imagini fabuloase cu Gigi Becali

Becali a fost condus la ușa unității bancare de o doamnă angajată care-l privea atent cum părăsește incinta într-un mod… neconvențional, iar în urma lui, Luțu care vea în mâna dreaptă o pungă de hârtie. La un moment dat, conștient de dimensiunea „încărcăturii” pe care o însoțește, mulțumește politicos șoferilor care se opresc să-l lase pe „sefu’” să traverseze prin loc nepermis, arată imaginile publicate de Mediaflux.ro.

Gigi Becali, datorie imensă către Anamaria Prodan

Dennis Man se afla sub contract de reprezentare cu Anamaria Prodan când a fost transferat de Ioan Becali pentru 13 milioane de euro. Fotbalistul a rupt însă înțelegerea cu sexy-impresara pentru a semna cu firma fraților Victor și Ioan Becali înainte de a semna contractul cu gruparea din „Cizmă”. Anamaria Prodan l-a dat în judecată și a câștigat procesul în primă instanță, jucătorul fiind obligat la plata unor daune de 350.000 de euro.

Dennis Man nu va achita însă această sumă, deoarece în momentul în care a semnat cu firma de impresariere a fraților Becali a primi din partea patronului FCSB o hârtie prin care acesta se obliga să plătească eventualele daune de judecată, scrie ProSport. Astfel, dacă decizia instanţei va rămâne neschimbată până în ultimă instanță și va deveni obligatorie, Gigi Becali va trebui să scoată din buzunare 350.000 de euro! În momentul transferului, Gigi Becali i-a oferit Anamariei Prodan suma de 100.000 de euro, drept compensaţie, dar aceasta a refuzat şi a apelat la instanţă!