Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după numirea lui Adrian Mutu la naţionala U21. Mesaj pentru „Briliant”

Adrian Mutu a fost propus oficial, joi, de Comisia Tehnică a FRF pentru postul de selecționer al naționalei de tineret a României. Gigi Becali nu este însă impresionat de revenirea "Briliantului" în fotbalul românesc.

09 ian. 2020, 14:42
Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după numirea lui Adrian Mutu la naţionala U21. Mesaj pentru „Briliant”

Gigi Becali a fost unul dintre cei mai mari suporteri ai „tricolorilor” la CE de tineret din vara anului 2019, deși avea doar patru jucători în lotul antrenat de Mirel Rădoi, din care doar doi au fost jucători de bază.

Adrian Mutu, prima reacţie despre salariul de la naţionala de tineret a României. Suma ŞOCANTĂ pe care o va încasa „Briliantul”

După ce Mirel Rădoi a trecut la prima reprezentativă, Gigi Becali şi-a pierdut interesul pentru echipa de tineret.

„Mă crezi că nu mă interesează? Chiar nu mă interesează. Habar nu aveam că e Mutu și nu am ce să zic. Să fie sănătos, să aibă baftă și cu asta basta”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Gigi Becali, tras pe dreapta! Cum a fost surprins de agenţii de la Rutieră şi cum s-a terminat incidentul

Gigi Becali susține că totul se leagă de Mirel Rădoi: „La Euro era antrenor Mirel Rădoi, finul meu. Păi, cum să nu mă uit și cum să nu mă rog pentru binele lui. Mai mult, pentru că nu reușise la FCSB, îmi doream tare mult să reușească și să aibă rezultate, pentru că e un om bun și știu cât merită. Acum o să fiu cu sufletul la gură când va juca naționala mare, mai ales că acolo o să-i am pe Coman, pe Man și o să mai vedeți voi”.