Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după suspendarea Simonei Halep. „Banii contează, nu tenisul”

Gigi Becali a comentat suspendarea de patru ani primită de Simona Halep şi i-a transmis un sfat fostei campioane de la Roland Garros şi Wimbledon.

13 sept. 2023, 20:22
Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după suspendarea Simonei Halep. „Banii contează, nu tenisul”
Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după suspendarea Simonei Halep. "Banii contează, nu tenisul"

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după suspendarea Simonei Halep. Patronul celor de la FCSB crede că banii sunt suficienți pentru Simona Halep pe care o sfătuiește să se retragă alături de familie.

Citeşte şi: Ce s-a descoperit la analiza firelor de păr ale Simonei Halep. Un celebru specialist rupe tăcerea: „Ai crede că visezi!”

„Ce a pățit Halep? Halep, la revedere! A făcut femeia 30-40 de milioane de euro, la revedere, ce mare lucru? Ce a pățit a pățit. E adevărat că o doare zice ea, dar eu o îndrum: ai făcut bani? Vezi de familia ta și lasă-i încolo! Ține minte ce spun! Eu vă spun tot timpul banul, banul, banul și iar banul! Pleacă pe ușa din dos? Pleacă milionară din tenis, ce ușă din dos? Ce contează aia?”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Citeşte şi: Simona Halep a rupt-o cu Patrick Mouratoglou! Ce american celebru a angajat ca să o scape de suspendare

Gigi Becali nu crede că Simona Halep este vinovată: „De-aia nu mai pot eu de ștampila aia (n.r. – de dopată). Dacă eu am conștiința curată, că eu nu am făcut nimic… Mi-au dat doctorii nu știu ce aliment sau medicament care avea substanța aia, ce vină am eu, ce dopată? S-a drogat? A avut o substanță interzisă, a luat un aliment care avea substanța asta, pe care i-a dat-o doctorul fără nicio vină a ei. Ce conștiință? Are 30, 40 de milioane de euro. A investit, și bine am înțeles, la revedere! Ce mai are nevoie acum Simona? Mai juca încă doi ani, dar când ai fost locul unu, doi nu îți mai convine să fii pe locul 15, 30. Nu mai avea haz. La tenis nu mă pricep, la substanțe nu mă pricep. Eu mă pricep la viață. Simona a făcut 30, 40 de milioane, la revedere, să fiți sănătoși, să își vadă de familia ei. Banii contează, nu tenisul”.