Simona Halep a rupt-o cu Patrick Mouratoglou! Ce american celebru a angajat ca să o scape de suspendare

Simona Halep nu vrea să mai lucreze cu echipa lui Patrick Mouratoglou şi a angajat o celebră agenție de PR din SUA pentru a-i salva reputația.

13 sept. 2023, 16:41
Simona Halep a rupt-o cu Patrick Mouratoglou! Ce american celebru a angajat ca să o scape de suspendare
Simona Halep a renunţat la Patrick Mouratoglou. Ce american celebru a angajat ca să o scape de suspendare

Simona Halep a renunţat la Patrick Mouratoglou. Suspendată patru ani din tenis, românca l-a angajat pe Ron Berkowitz, fondatorul firmei de relații publice Berk Communications.

„Am aflat că Simona Halep l-a angajat pe Ron Berkowitz, în timp e preegătește un apel viguros la TAS. Decizie brutală astăzi. Interdicția de patru ani este echivalentă cu terminarea carierei pentru sportiva de 31 de ani”, a anunțat jurnalistul Jon Wertheim.

Citeşte şi: Simona Halep, prima ieşire publică după suspendarea de 4 ani: „Sunt șocată! E o mare nedreptate ce se întâmplă”. Decizia luată de Stere Halep

Berk Communications este o agenție de PR, fondată de americanul Ron Berkowitz, recunoscută pentru managementul reputației, care oferă servicii de comunicații strategice pentru antreprenori, sportivi, celebrități și muzicieni de renume, scrie ProSport.

Până acum, de partea de comunicare a fostului lider WTA se ocupa Maxime Restifo, un francez recomandat de Mouratoglou. De asemenea, Simona Halep era manageriată de suedeza Nina Wennertstrom, după ce a renunţat la colaborarea cu Virginia Ruzici, care îi fusese aproape timp de 14 ani!

Citeşte şi: Toni Iuruc aruncă bomba după suspendarea de patru ani primită de Simona Halep: „Ştiu tot ce a făcut!”

Mai mult, de câteva zile, Simona Halep a încetat să îl mai urmărească pe Patrick Mouratoglou pe Instagram, semn că relația dintre cei doi a ajuns la final. Totuşi, antrenorul francez a comentat suspendarea fostei sale eleve:

„Nu pot să cred decizia pe care ITIA a dat-o astăzi în cazul Simonei. Sunt extrem de șocat și așa am fost pe tot parcursul anului de aceste metode și de comportamtnul unei organizații, care ar trebui să trateze jucătorii corect și să încerce să stabilească adevărul.

Atât vreau să spun astăzi:

1. Știu că Simona este o persoană integră și nu am niciun dubiu atunci când spun că ea nu a luat nicio substanță interzisă;

2. Am stat pe tot parcursul celor două zile de audiere cu ea și nu pot să cred că Tribunalul a luat o astfel de decizie pe baza probelor și argumentelor pe care le-am auzit;

3. Întregul proces, dar și ITIA, au fost total nedrepte cu Simona și ce s-a întâmplat e total de neacceptat;

4. Sper că Simona să meargă la TAS, care este singurul Tribunal ce nu se află sub controlul ITIA”.