Gigi Becali, revenire spectaculoasă pe micile ecrane: Am devenit un om liber VIDEO

După o absenţă de aproximativ două luni din viaţa publică, Becali a ales România TV pentru a dezvălui de ce a decis să nu mai acorde interviuri decât televiziunilor sportive. Parlamentarul a povestit şi ce a mai făcut în timpul petrecut departe de ochii presei.

30 mart. 2013, 09:10
Gigi Becali, revenire spectaculoasă pe micile ecrane: Am devenit un om liber VIDEO

Gigi Becali a explicat telespectatorilor România TV motivul pentru care a ales să nu mai acorde interviuri.

Am luat hotărârea asta pentru că simţeam aşa o presiune în ceafă şi unii îmi spuneau că e vorba de stres şi am început să înţeleg. Am schimbat şi numărul de telefon şi atunci mi-am dat seama ce înseamnă să fi un om liber. Am devenit un om liber. Eram sclavul televiziunilor aşa că acum mai sunt doar 25 la sută sclav că sunt sclav numai la televiziunile de sport şi 5 la sută sclav la RTV că vin la tine„, a spus Becali.

Latifundiarul a povestit pentru România TV din experienţa lui pe muntele Athos.

„Nu îmi vine să cred că am făcut drumul ăsta, am fost inconştient. De două ori am mai făcut asta, o dată când am făcut tragere. Şi o dată am luat oi de la Didra, am venit pe jos până la Pipera şi mergeam şi dormeam”, a precizat acesta.

Pe muntele Athos, Gigi Becali a pus o lumânare şi pentru judecătoarea care l-a condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul sechestrării.

Când am fost pe munte am învăţat despre smerenie şi neascultare. Când te duci acolo începi să ai gânduri, să te cureţi. Am pus lumânare pentru ea (judecătoarea n.r.) şi am zis să mă ierte pe mine că am avut gânduri şi blesteme şi dă-i minte bună să nu mai execute ce-i zice preşedintele„, a adăugat Gigi Becali.

Împăcat cu sine, Becali îşi poartă mereu în suflet amintirile dragi, petrecute alături de familie.

Eu decât să sufere copiii mei şi nevasta mea şi familia mea, mai bine mor. Eu şi cu surorile mele am avut o dragoste de-asta cum trebuie să fie. Îmi aduc aminte când mi-a spus sora mea cea mare mi-a spus înainte de moarte: Ce fraţi buni am fost noi, cât de mult ne-am iubit. Îmi lipsesc amintirile cu tatăl meu când păşteam oile. Pentru mine tata e o icoană vie„, a mărturisit Becali.

Ca un semn de împăcare, Gigi Becali i-a transmis un mesaj şi preşedintelui României: „Domnul preşedinte eu sunt cuminte acum„.