Gigi Becali, revoltat. Ce-l deranjează cel mai tare în Biserică: „Vai de capul tău, bă! Sper ca oamenii să înțeleagă, în special femeile!” (VIDEO)

Gigi Becali a pus piciorul în prag. Celebrul afacerist a explicat ce-l deranjează cel mai tare la creștinii ortodocși, în Biserică.

27 dec. 2022, 08:45
Gigi Becali, revoltat. Ce-l deranjează cel mai tare în Biserică: „Vai de capul tău, bă! Sper ca oamenii să înțeleagă, în special femeile!” (VIDEO)

Unul dintre lucrurile care-l supără cel mai tare pe Gigi Becali este gălăgia din timp slujbei. În opinia omului de afaceri, enoriașii nu trebuie să deturneze atenția de la ritualul religios nici măcar pentru alte activități conexe.

Într-un interviu oferit pentru Trinitas TV, care mai nou se promovează și pe TikTok, patronul de la FCSB a explicat că mult mai important decât discuțiile sau chiar pregătirile pentru pomană este slujba religioasă. Afaceristul a explicat acest lucru în stilul umoristic specific.

 

Gigi Becali: „Du-te, bă, cu pomenile tale, cu grâul și cu colacul!”

 

Niciun colac sau o colivă nu se poate compara cu hrana spirituală pe care o oferă Dumnezeu și Iisus Hristos. Astfel, nu există justificări pentru lipsa de respect arătată celorlalți oameni din Biserică, a explicat Gigi Becali.

„Spun asta ca să înțeleagă oamenii, mai ales femeile. Se vine cu împărtășania. ‘Hai să ne apucăm să facem pomeni!’. Du-te, bă, cu pomenile tale, cu grâul și cu colacul! Ai făcut gălăgie în timpul împărtășaniei? Bă, concentrează-te, să-l vezi pe Hristos cum dă sângele, carnea lui! Mănânci carnea, sângele lui și tu vrei să dai niște colăcei, o banană și nu știu ce chichirică într-o cutiuță de plastic…

Vai de capul tău! Uită-te bă, să vezi cum Hristos dă sângele lui, mă! Și atunci vei simți în inima ta lacrimi, va plânge inima ta, să vezi cum Hristos dă la copii sângele lui și cum dă la toată lumea în momentul ăla, în câte locuri sângele și trupul lui”, a declarat Gigi Becali.

 

@trinitas.tv Ai făcut gălăgie în timpul Împărtășaniei? #georgebecali #trinitastv ♬ sunet original – TRINITAS TV oficial

 

Gigi Becali, apreciat de internauții creștin-ortodocși

 

Majoritatea internauților l-au aprobat pe Gigi Becali.

„Te iubesc! Ești loial față de Isus Hristos, nu mulți înțeleg ce transmiți tu, mulți oameni nu știu câtă putere are Dumnezeu”;

„Nu are cuvintele la el, dar ceea ce spune, spune corect”;

„Adevărat. Doamne, ajută!”.

Alții l-au ironizat pe afacerist, susținând că Becali vorbește prea tare și că este prea mândru:

„Moderatoarea nu a mai auzit o săptămână”;

„Prea multă mândire”, au comentat alții.