Gigi Becali s-a întâlnit cu Laura Codruţa Kovesi la biserică. Dezvăluiri făcute de patronul FCSB VIDEO

Gigi Becali a declarat la România TV că s-a întâlnit cu fosta șefă DNA, Laura Codruţa Kovesi, la o mânăstire din centrul Capitalei. Gigi Becali spune că fostul procuror general s-a spovedit și s-a împărtășit, fapte ce l-au făcut pe acesta să o aprecieze foarte mult. În plus, Gigi Becali a mai spus că el și Kovesi împart același duhovnic.

04 feb. 2019, 09:13
Gigi Becali s-a întâlnit cu Laura Codruţa Kovesi la biserică. Dezvăluiri făcute de patronul FCSB VIDEO

Ne-am întâlnit la o mănăstire în Bucureşti unde se face Sfânta Liturghie în fiecare zi. Acolo când eu eram la strană şi cântam, o singură persoană s-a împărtăşit în ziua aia: Codruţa. Şi eu dacă sunt întrebat de Codruţa, vă spun era o fetiţă când erau toţi balaurii cu ea: Costescu, Coldea, Maior. Era aşa o fetiţă, e adevărat că a greşit„, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Citeşte şi Gigi Becali, MESAJ HALUCINANT pentru fotbalişti: „Internetul îţi mănâncă creierul”. Ce le cere jucătorilor care au WhatsApp

Acum şi-a schimbat duhovnicul şi are un alt duhovnic, un duhovnic la care şi eu mă mai spovedesc, că duhovnicul meu e din Buzău şi când vrau să mă împărtăşesc mai repede iau dezlegare şi Aavem acelaşi duhovnic„, a mai spus Becali.

Eu nu am vorbit cu ea, am văzut-o doar atunci când cântam la strană, eu m-am împărtăşit odată cu ea. Şi atunci dacă mă împărtăşesc cu ea în biserică, eu o iubesc„, a mai declarat Gigi Becali.