Gigi Becali, scandal la sediul LPF cu voie de la duhovnic: „Nu accept să fiu luat de prost”

Gheorghe Becali, patronul echipei FCSB, a venit joi de urgență la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

13 aug. 2020, 09:51
Gigi Becali, scandal la sediul LPF cu voie de la duhovnic: „Nu accept să fiu luat de prost”

Gigi Becali este nemulțumit că echipele vor încasa mai puțini bani din drepturile TV din sezonul viitor, când se va trece la un sistem de 16 echipe. Prin urmare, Becali s-a dus de urgență la sediul LPF să ceară socoteală. Latifundiarul a spus că îl va da în judecată pe Gino Iorgulescu dacă va accepta noua situație.

‘Nu credeam că se poate întâmpla așa ceva. E o situație urâtă. N-am făcut conferința la mine la palat, am venit aici și am vrut să fie un fel de strigăt. Sunt asociat cu 13-14 oameni, care sunt fricoși și nu au apărare (…) Sunt și eu în oală și nu accept să fiu luat de prost. Se încearcă batjocorirea noastră. Nu s-au mai dat șapte meciuri. Să plătească Federația, că ea a înghețat campionatul! I-am zis lui Burleanu că să nu ne mai ia nouă banii!’ a spus Becali.

Gigi Becali, un nou derapaj la adresa fotbalului feminin: „Mie îmi e milă de femei. Bă, dacă îi dă o minge în ţâţă?” 

‘Suntem oameni, facem păcate. Uite și acum! În loc să stau în post, am cerut voie de la duhovnic ca să iau atitudine. Voi face niște lucruri pe care nu le-am mai făcut din tinerețe. M-am certat și acum. Ce să fac? Iar mă voi spovedi, iar voi face rugăciune ca să mă ierte Dumnezeu, după ce am făcut aici (n.r la sediul LPF), dar trebuia! I-am zis duhovnicului că nu e pentru dreptatea mea, ci pentru 14 inși.’, a declarat Gheorghe Becali, în fața sediului LPF, după ședința avută cu mai marii Ligii 1.