Gigi Becali, un nou derapaj la adresa fotbalului feminin: „Mie îmi e milă de femei. Bă, dacă îi dă o minge în ţâţă?”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vut un nou derapaj, care ar pute fi considerat sexist, dând detalii despre noua echipă de fotbal feminin.

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 20:14
Gigi Becali, un nou derapaj la adresa fotbalului feminin: „Mie îmi e milă de femei. Bă, dacă îi dă o minge în ţâţă?”

„Noi deja avem echipă de fotbal feminin. Am dat 5.000 de euro și avem echipă. Eu iubesc foarte mult femeile. Și mă gândesc: «bă, dacă îi dă o minge în țâță?» Mie îmi e milă de femei. Mie tare îmi e teamă să nu îi dea cu mingea în țâță”, a spus acesta în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

 

Totuși, la finalul intervenției telefonice, sancționate de moderatorul Radu Naum, Gigi Becali a încercat să repare situația: „Dacă am supărat pe cineva sau dacă glumele mele vi s-au părut deplasate, să mă iertați”.

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a anunțat la începutul lunii iulie o sancțiune dură pentru Gigi Becali, patronul FCSB, și pentru echipa roș-albastră. Gigi Becali a fost suspendat pentru 4 luni și a primit o amendă de 65.000 de lei (13.400 de euro). În plus, FCSB a fost și ea amendată cu 10.000 de lei (2.065 de euro). Decizia vine după ce FRF s-a autosesizat după declarațiile sexiste ale lui Becali.