Gigi Becali, dezlănţuit! „Noaptea la drogangeală, la curvăsăreală, la băutură, toate se închid! Bisericile se deschid!”

Gigi Becali a declarat la România TV faptul că s-a testat de două ori pentru coronavirus, alături de familia sa, la sfatul medicilor. De asemenea, patronul FCSB susține că este bucuros pentru că se redeschid bisericile, iar cluburile de noapte rămân închise.

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 18:21
Gigi Becali, dezlănţuit! „Noaptea la drogangeală, la curvăsăreală, la băutură, toate se închid! Bisericile se deschid!”

”Cine trăiește, trăiește, la muncă, cine moare, moar! Trebuie să tăim cu virusul, dacă trăim cu el, să ieșim la muncă. Oamenii au făcut virusul ăsta! Dracul i-a pus pe oameni ca să închidă bisericile. Dar, uite cum a ieșit! Bisericile se deschis, dar cluburile de noapte stau închise. Noaptea la drogangeală, la curvăsăreală, la băutură, le-a închis. Eu nu o să port mască, nu mă duc în spații închise.”, a spus Gigi Becali.

Citește și: Gigi Becali s-a autodenunţat ÎN DIRECT. Ce pedeapsă grea riscă FCSB

”Doar că a făcut familia și am zis hai să fac și eu, dar nu că voiam eu să fac teste. Au spus speciliștii că este un virus cu care trebuie să ne obișnuim, să trăim cu el. Cine este bolnav la spital, cine trăiește la muncă și la treabă” , a declarat Gigi Becali.

”Dracul a făcut virusul ăsta, Dumnezeu a inchis cluburile, mizeriile, restaurantele de noapte, terasele. Dar, uite cum a ieșit! Bisericile se deschis, dar cluburile de noapte stau închise. Noaptea la drogangeală, la curvăsăreală, la băutură, le-a închis” , susține patronul FCSB.

De asemenea, Gigi Becali a declarat că nu va purta mască deoarece nu va merge în spații închise.

”Eu nu o să port mască, nu mă duc în spații închise.”, a spus Gigi Becali.