Gigi Becali se joacă de-a demisia cu Ilie Stan

După ce a declarat hotărât că antrenorul Stelei va fi demis dacă nu câştigă cu Twente, Becali a revenit şi a anunţat că s-a împăcat cu acesta.

RomaniaTV.net
20 feb. 2012, 17:21
Gigi Becali se joacă de-a demisia cu Ilie Stan

Update La câteva zeci de minute după ce a anunţat demiterea iminentă a lui Ilie Stan, Gigi Becali a declarat într-o intervenţie telefonică, la GSP TV: „Stan m-a sunat şi mi-a zis: Băi Gigi, nu am zis eu aşa ceva. Dacă el m-a sunat, înseamnă că îşi recunoaşte greşeala. Ce, noi stăm să ne certăm la televizor? Avem meci joi! Trec cu vederea declaraţiile pe care le-a făcut aiurea. Asta e, ne-am împăcat”

Anterior, în emisiunea Fanatik Show, de la Digi Sport, Becali a tunat: „A luat-o razna. Nu mă aşteptam să aibă un aşa caracter. Antrenorii au de luat banii pe două luni. I-am zis lui Ilie Stan că îi voi da marţi bani, pentru că săptămâna trecută i-am luat să-i duc la sinistraţi.

Nu mai e lumea sănătoasă. Păi îţi dau echipa pe mână, am încredere în tine, tu te plângi? AI-am făcut toate poftele, l-am dat afară şi pe MM Stoica pentru el. Dacă va avea rezultate, el mă dă afară şi pe mine. Trebuie să aibă rezultate, dacă nu, s-a nenorocit. Vă daţi seama că dacă ăsta mai câştigă un meci o să spună că el e patronul echipei!? Gata, dacă nu câştigă cu Twente, la revedere!„.

Patronul a criticat şi calătăţile de antrenor ale lui Ilie Stan. „E mare specialist: a făcut din varză, conopidă„, a comentat acesta ironic, aluzie la o declaraţie a lui Stan care spusese că a găsit echipa varză.