Gigi Becali se retrage din fotbal dacă FCSB pierde cu Dinamo. Gesturi extreme anunţate de patronul roş-albaştrilor

Gigi Becali nici nu concepe un eşec al FCSB în derby-ul cu Dinamo, programat duminică în Liga 1. Aflat încă sub influenţa egalului cu Clinceniul, patronul roş-albaştrilor anunţă că se retrage din fotbal dacă echipa sa pierde, ba chiar adaugă că se va spânzura la mijlocul terenului.

13 feb. 2020, 07:21
Gigi Becali se retrage din fotbal dacă FCSB pierde cu Dinamo. Gesturi extreme anunţate de patronul roş-albaştrilor

DINAMO – FCSB LIVE STREAM VIDEO ONLINE la Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus în etapa a 25-a din LIGA 1

„Dacă ne bate Dinamo, acolo pun spânzurătoarea, în mijlocul terenului mă spânzur! Acolo unde se pune mingea! Pe bune, dacă mă bate Dinamo, eu la revedere, nu mă mai interesează nimic, nu mai e nicio perspectivă!

Ei sunt în playout, o echipă de pe locul 9, eu zic să nu mă bată o echipă de pe locul 9! Nu zic rău de Dinamo, este încă un nume. Dar dacă mă bate una de pe locul 9 când eu vreau titlul înseamnă că nu mai am ce să caut în fotbal!„, a declarat Gigi Becali într-o intervenţie la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

El a dat de înţeles că un eventual eşec ar putea duce la demiterea antrenorului, deşi dăduse asigurări că Bogdan Vintilă va rămâne pe bancă până la adânci bătrâneţi. „Dacă nu câștigăm 3 puncte cu Dinamo, vine uraganul. Vine uraganul„, a mai spus Becali.

Dinamo – FCSB este programat în etapa a 25-a a Ligii 1, duminică, 16 februarie 2020, de la ora 20:00, pe Arena Națională.