Gigi Becali se retrage în 2021: „Viața publică înseamnă păcate. La revedere, gata!”

Patronul FCSB a anunţat din nou că va renunţa la apariţiile publice şi se va ocupa în linişte de fotbal şi celelalte afaceri în acest an

02 ian. 2021, 10:34
Gigi Becali se retrage în 2021: „Viața publică înseamnă păcate. La revedere, gata!”

Gigi Becali se retrage din viaţa publică, iar  ca în 2021 să se preocupe doar de afaceri și de clubul de fotbal pe care îl patronează: „Viață publică ai văzut ce înseamnă. Cum ies cum trebuie să spun ceva, ori trufie, ori mândrie ori jignire ori ceva. Nu mai vreau să fac păcate.”, a declarat Gigi Becali pentru emisiunea ShowBlitz.

Deși pe vremuri se distra la petreceri, dansa, cânta muzică machedoneasăa și era în centrul atenției oriunde mergea, anul acesta sărbătorile de iarnă au fost diferite. Și nu neapărat din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19.”La mine sărbătoare nu înseamnă că mergem bem vin, mâncăm, ne distrăm, facem păcate. Nu tată! Pentru mine, sărbătoare înseamnă și mai strict, și mai credincios și mai mult la biserica și mai multe rugăciuni.

La mine este în fiecare zi sărbătoare, pentru că fiecare zi pe care Dumnezeu a dat-o este viață noastră. Și eu mă bucur numai în Hristos și în Biserica. Sărbătoare pentru mine e în Biserica.”

Porecla lui Gigi Becali din tinereţe: „Îi plăcea să petreacă şi să cheltuiască bani”
Gigi Becali se retrage. Latifundiarul are de gând că în 2021 să se preocupe doar de afaceri și de clubul de fotbal pe care îl patronează.

„Viață publică nimic. Nici nu știu ce se întâmplă, nimic. Nu mă mai interesează, la revedere, gata.

Viață publică ai văzut ce înseamnă: păcate. Cum ies cum trebuie să spun ceva, ori trufie, ori mândrie ori jignire ori ceva. Nu mai vreau să fac păcate.” a mai zis Gigi Becali.

Gigi Becali se retrage din faţa camerelor, dar dă lovitura în fotbal

Gigi Becali, lovitura începutului de an:15 milioane de euro puse pe masă.

Jucătorul anului în fotbalul românesc, Dennis Man ar putea pleca de la FCSB, direct în Serie A. Dacă mutarea se va produce, am putea asista la cel mai scump transfer din istoria Ligii 1.

Cotat la 6.5 milioane de euro, Dennis Man poate deveni cel mai scump jucător din istoria Ligii 1. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a devenit între timp favoritul lui Gigi Becali, iar patronul roş-albaştrilor a explicat de mai multe ori că nu acceptă o ofertă mai mică de 12 milioane de euro pentru el.

Man a fost locomotiva FCSB-ului în actuala stagiune a Ligii 1. A marcat 15 goluri în 16 meciuri şi a oferit 7 pase de gol coechipierilor săi.