EXCLUSIV – Gigi Becali, sfătuit de finul Cristi Borcea să-și facă operație estetică: ”Mi-a spus si mie, ba nasule te duc face aia așa, te fac de 25 de ani. Și i-am zis, bă esti nebun. Ma fac de ras la batrânețe? Vreau sa mor cu demnitate”

Gigi Becali nu este de acord cu intervențiile estetice făcute de finul lui Cristi Borcea. ”Te parfumezi, îți afemeiezi sufletul. Îți faci fața, afemeiezi sufletul. (...) Mă fac frumos dacă vreau să mă placă femeile. Daca nu ma intereseaza femeile, ce ma mai intereseaza pe mine?”, a spus Becali.

25 dec. 2023, 21:33
EXCLUSIV – Gigi Becali, sfătuit de finul Cristi Borcea să-și facă operație estetică: ”Mi-a spus si mie, ba nasule te duc face aia așa, te fac de 25 de ani. Și i-am zis, bă esti nebun. Ma fac de ras la batrânețe? Vreau sa mor cu demnitate”

Gigi Becali a mărturisit într-un interviu la România TV că la un moment dat finul Cristi Borcea l-a sfătuit să-și facă operații estetice, dar că nu intentionează niciodată să facă vreo intervenție estetică.

Citește și: Cât de sensibil este, de fapt, Cristi Borcea. Ce face milionarul când crede că nu îl vede nimeni: „În fața copiilor totul e pozitiv”

”Eu i-am spus lui odată. Când vorbesc nu vorbesc despre tine, că nu vreau să-mi supăr finul. El e un om extraordinar ca suflet. Orice face omul pe dinafară, primește sufletul pe dinăuntru. Te parfumezi, îți afemeiezi sufletul. Îți faci fața, afemeiezi sufletul. Toate idolatriiile și frumusețile pe care le faci pe dinafară, primește sufletul în interior. Adică ce faci? Te înfrumusețezi, te afemeiezi! Afemeiezi sufletul pentru că orice face omul pe dinafară ia sufletul pe dinauntru. Asta cu operațiile la bărbați este o operă drăcească. Pentru ce să fac, ma fac frumos pentru ce? Mă fac frumos dacă vreau să mă placă femeile. Daca nu ma intereseaza femeile, ce ma mai intereseaza pe mine? Aaa, ma ingrijesc cât de cât, așa e bine să avem grijă și de trup, nu e Dumnezeu impotriva sa ingrijim, să ne înfrumusețăm trupul cu niste haine, sa ne placa să fim frumos îmbrăcați, sa fim curati, numai sa facem niste lucruri care să afecteze nu afectam sufletul ca sufera cu trupul odată”, a spus Gigi Becali, într-un interviu exclusiv la Romania TV.

Citește și: Valentina Pelinel despre Cristi Borcea: „Avem fiecare baia noastră, nu ne certăm pe oglindă”

Gigi Becali a mărturisit că Borcea l-a sfătuit și pe el să-și facă operații estetice. ”Mi-a spus si mie, ba nasule te duc face aia așa, te fac de 25 de ani. Și i-am zis, bă esti nebun. Nici daca mor, imi tai capul, pune capul pe buturugă și îmi tai capul. Taie-mi capul, dar cum să fac operație? Ma fac de ras la batrânețe ei, am 66 de ani, vreau sa mor cu demnitate, să mor cu Hristos. Mă duc acum să fac operații? Pentru ce? Eu fug de femei. Pentru ce îmi trebuie. Ce, nu as putea si eu. Cu bani plătești, iei frumuseti. Orice varsta are moralitatea și frumusetea ei. Rusine este. De ce fuge lumea când el este căsătorit, dacă are o amantă se ferește că-l filmați voi. Voi toți aveți amante, dar îl dați pe ala la televizor că are amantă și radeti de el„, a mai spus Gigi Becali.