Gigi Becali, show de zile mari la cununia fiicei sale. Cum a dansat pe muzică machedonească VIDEO

Gigi Becali a făcut spectacol, joi seară, la cununia fiicei sale, Teodora, care s-a măritat cu Mihai Theodor Mincu. Patronul lui FCSB a scos din buzunar 500.000 de euro pentru nunta care va avea loc în acest week-end.

11 oct. 2019, 11:32
Gigi Becali, show de zile mari la cununia fiicei sale. Cum a dansat pe muzică machedonească VIDEO

Teodora Becali aorganizat petrecerea de cununie civilă la Hotelul Hilton din Capitală, locație deținută de George Copos, fost patron la Rapid.

Teodora, cerută de soţie de la Gigi Becali. SUMA IMENSĂ plătită de patronul FCSB pentru NUNTĂ. Are 1.000 de invitaţi VIDEO

Gigi Becali a fost, ca de obiecei, punctul de atracţie al serii. Milionarul din Pipera a dansat minute în șir pe muzică machedonească, mai precis pe melodiile uneia dintre formațiile sale favorite, Shopatlu, pe care a ținut neapărat să o aibă la nuntă și cununie.

INCREDIBIL: câţi invitaţi vin la NUNTA fiicei lui GIGI BECALI. Unde şi când va avea loc MARELE EVENIMENT

„Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! Dar am încredere că va face numai bine. E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Și pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Și-a ales un băiat bun. Inelul l-a primit de mai mult timp”, a spus Gigi Becali despre ginerele său la România TV.

Cine este şi cu ce se ocupă Mihai Theodor Mincu, viitorul ginere al lui Gigi Becali