Gigi Becali și-a transformat Palatul în spital. Patronul FCSB tratează doar măicuțe și preoți bolnavi de Covid-19

Dumitru Dragomir, fost șef al LPF și fost deputat PRM, a dezvăluit cum Gigi Becali dădea bani preoților pe care îi găzduise, în clădire, pentru a se trata de COVID-19.

24 mai 2021, 23:40
Gigi Becali și-a transformat Palatul în spital. Patronul FCSB tratează doar măicuțe și preoți bolnavi de Covid-19

Gigi Becali și-a transformat Palatul în spital. Dumitru Dragomir a mai spus că Gigi Becali tratează și găzduiește măicuțe și preoți în camerele de la etajul Palatului său de lângă Guvern.

Gigi Becali și-a transformat Palatul în spital

„Bă, mă duc la el să cumpăr pământ. Avea pe masă un teanc de bani. Văd doi preoți care coborau pe scară. Știți, domnule Becali, am stat două săptămâni, acum mă simt sănătos. Vă mulțumesc mult, acum sunt sănătos! Eu mă uitam la ei. Și îl întreabă Gigi Becali: Părinte ai nevoie de bani? Ai bani? N-a terminat fraza. I-a dat o mie, apoi i-a mai dat o mie. I-a dat două mii unui preot. Eu îl întreb: Băi, Gigi, ce e cu popii ăștia aici? Și el zice, băi, vorbește frumos, n-ai voie să înjuri! Sus, la etaj, sunt nu știu câte măicuțe, într-o parte, și alți 14 preoți bolnavi în altă parte. Vă jur! În palat, vă dau cuvântul meu de cinste, de onoare și de om. La el în palat avea măicuțe bolnave și preoți care stăteau de două luni cu tratament acolo, în Palat”, a povestit Dumitru Dragomir la Realitatea PLUS.

EXCLUSIV De ce nu se vaccinează Gigi Becali: „Ştiu ce spun studiile, dar pe unii vaccinul îi atacă genetic. Pe unii. Poate sunt eu unul din ăia. Mi-e frică”

Alături de preoți, Gigi Becali a acordat ajutor în lupta împotriva COVID-19 și mai multor persoane din fotbal, Anamaria Prodan, Anghel Iordănescu, Dumitru Dragomir, Leo Grozavu sau Victor Pițurcă fiind unele dintre exemple.