Gigi Becali şi soţia sa, Luminiţa, au aniversat 30 de ani de căsnicie. Cum au fost surprinşi cei doi la un restaurant de fiţe din Capitală FOTO

Imagini rare cu Luminița şi Gigi Becali, surprinse sâmbătă seara în zona de nord a Capitalei! Cei doi au sărbătorit aniversarea a 30 de ani de la căsătorie printr-o ieșire la un restaurant exclusivist, cunoscut pentru preparatele sale cu fructe de mare.

15 apr. 2024, 12:49

Gigi Becali şi soţia sa au aniversat 30 de ani de căsnicie. Relaxați și zâmbitori, Gigi și Luminița Becali au petrecut momente speciale împreună în acest cadru intim, părăsind locația abia spre miezul nopții. Această ieșire a fost o modalitate perfectă pentru cei doi să se bucure de timpul petrecut împreună și să se distreze.

Gigi Becali s-a arătat relaxat și dornic să petreacă timp de calitate alături de soția sa. Gestul de a ieși la cină într-un cadru intim și apoi de a se întoarce acasă împreună, deși aparent simplu, demonstrează atașamentul și respectul pe care cei doi le au unul față de celălalt, transmite Cancan.

Citeşte şi: Gigi Becali, cioban de Pipera și aproape campion la fotbal. Și-a abandonat Rolls Royce-ul la stână și a plănuit transferuri importante printre oi

De-a lungul timpului, Luminița şi Gigi Becali au demonstrat că relația lor este una solidă și că se sprijină reciproc în toate aspectele vieții. Chiar și faptul că sunt veri de gradul al treilea și că mariajul lor a fost aranjat de familii nu a afectat legătura lor, iar acum, după trei decenii, se bucură de această relație de lungă durată.

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiţie. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămâne, familia şi copiii”, spunea Gigi Becali despre soția sa.